Dagens andra rek spelas idag mellan Astralis och Vitality där båda lagen ser ut att gå vidare om inte sprit vinner med 16-0 två maps i rad. Dock kan vinnaren utmana NIP som första platsen och det skulle jag säga båda lag kommer gå för.

Astralis började året dåligt men har nu vunnit de tre senaste matcherna och börjat få igång laget igen. Man ligger tillsammans med NIP och Vitality på tre vinster vadera och ser väldigt fina ut. Idag möter man ett Vitality som har fått in en ny spelare istället för ALEX då han inte ville resa så mycket och trappa ned på spelandet då tog man in FPL-spelare Misutaaa. Han har haft blandade resultat dock har man endast mött Tier 2 lag. Nu kommer man upp mot 2019 överlägset bästa lag och man kommer få det tufft. Jag ser att denna match kommer att bli väldigt jämn men jag ser Astralis som vinnare.

Första mappen väljer Vitality och därför tror jag på ö26.5 rundor då det kommer att bli jämnt och jag ser inte Astralis ta hem Vitalitys pick smärtfritt. Jag ser heller inte att Vitality kan jogga igenom sin egna map pick mot Astralis och förväntar mig en overtime eller 16-13 16-14 vinst till något av lagen.

Speltips CS:GO - ESL Pro League :
Jag spelar därför karta 1 över 26.5 rundor till 1.90 hos bet365

Följ matchen live : https://www.hltv.org/matches/2340088/astralis-vs-vitality-esl-pro-league-season-11-europe

This is the stats tab
This is the post tip