Helgen rundas av med en italiensk höjdare - Atalanta tar emot Milan.
Mitt speltips: X2 eller asian +0,5 på bortalaget Milan. Spelet sitter om de tar poäng.

Bägge kommer från Europamatcher i veckan:
- Milan gjorde en mycket bra insats mot Atlético Madrid och såg ut att gå mot seger. Men ett rött kort ändrade matchens momentum och AM lyckades vända sent. Mycket bra prestation så länge det var 11 mot 11.
- Atalanta slog Young Boys med 1-0 i onsdags. Kanske inte en glimrande match, men var klart bättre. Spelade i onsdags och får en vilodag mindre än Milan. Ska inte ha så stor betydelse här då det ändå blir tre vilodagar, men knappast ett plus.

Bägge lagen har annars inlett ligasäsongen bra, framför allt Milan med 5-1-0 hittills. Hittat en bra ersättare till Donnarumma och kommit in i säsongen bra. Känns som två väldigt troliga topp fyra-lag när vi summerar säsongen. Zlatan out igen, men en tänkbar elva känns ändå stark:

Tänkbar Milanelva:
Maignan,
Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez, Kessie, Tonali, Saelemakers, Diaz, Leao, Rebic

Atalanta:
Musso,
Toloi, Demiral, Djimsiti, Zappacosta, De Roon, Freuler, Maehle, Malinovskyi, Pessina, Zapata


Tycker Milan blivit lite väl stora underdogs i det här mötet, som jag tror blir jämnare än oddsen säger. Atalanta har charmat fotbollseuropa senaste säsongerna och har inlett rätt så bra, men känslan är att de kanske inte flygit fram på riktigt de höjderna vi blivit bortskämda med hittills den här säsongen. För mig känns det som stor kryssrisk här då bägge lagen nog väldigt gärna vill undvika en förlust inför landslagsuppehållet. Tror båda hade varit rätt okej med kryss här också.

Speltips: Milan X2 eller asian +0,5.

This is the stats tab
This is the post tip