Atalanta spelar sin första hemmamatch för säsongen på Atleti Azzurri d'Italia när de tar emot Cagliari i den italienska Serie A.

Återigen har Atalanta bevisat att de blir att räkna med, även denna säsong. Marknaden har Atalanta som megafavoriter till seger. Det är inte så konstigt med tanke på vilken start de har gjort. De har vunnit stort mot Torino och Lazio, båda på bortaplan, och ska inte ha några större bekymmer att upprepa bedriften mot Cagliari, som har fått en trög inledningen på säsongen.

Det är inte mycket som har ändrats i Atalanta i jämförelse med förra säsongen, i alla fall inte negativt. Anfallaren Josip Ilicic är på väg tillbaka efter depressionen men under tiden har de övriga spelarna fortsatt att prestera. Först blev det en 4 - 2 seger mot Torino och därefter en 4 - 1 seger mot Lazio. Åtta mål på två matcher visar hur starka Atalanta fortfarande är i sin offensiv.

Gästerna Cagliari har inte lyckats förstärka truppen inför säsongen och detta har märkts på planen direkt. Cagliari krigade till sig ett kryss borta mot Sassuolo för att sedan förlora med 0 - 2 hemma mot Cagliari. Det är absolut inga dåliga spelare som Cagliari har i sin offensiv, men när de inte har hittat formen ännu är laget sårbart, eftersom de släpper in en hel del mål bakåt.

Tidigare har det varit jämt mellan Cagliari och Atalanta. Med tanke på hur svagt Cagliari har inlett säsongen och med tanke på att Atalanta har fortsatt att producera och framförallt spottat in mål kan jag inte annat än se en storseger för Atalanta. Allting talar för att Atalanta återigen ska ösa in mål. Därmed blir det ett spel på att Atalanta vinner matchen med fler än ett måls marginal.

Speltips Atalanta - Cagliari:
1 asian hcp -1,5 - odds 1.65 hos Nordicbet & Betsafe .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Atalanta:
Marco Sportiello, Berat Djimsiti, Jose Luis Palomino, Cristian Romero, Hans Hateboer, Marten de Roon, Mario Pasalic, Robin Gosens, Alejandro Gomez, Luis Muriel & Duvan Zapata.

Bekräftad startelva - Cagliari:
Alessio Cragno, Charalambos Lykogiannis, Diego Godin, Sebastian Walukiewicz, Gabriele Zappa, Marko Rog, Razvan Marin, Nahitan Nandez, Joao Pedro, Giovanni Simeone & Riccardo Sottil.
---

This is the stats tab
This is the post tip