Under söndagskvällen är det läge att ratta in Cmore 18:00 då Atalanta välkomnar Fiorentina på Stadio Atleti Azzurri d'Italia i Bergamo! En tillställning som jag tror kan bli riktigt sevärd.

Förra säsongens möte:

Atalanta - Fiorentina 2-1 (Coppa Italia)
Atalanta - Fiorentina 3-1
Fiorentina - Atalanta 3-3 (Coppa Italia)
Fiorentina - Atalanta 2-0

Atalanta gick in för den här säsongen med stora förväntningar. Truppen från i fjol är så gott som helt intakt men Gasperinis mannar har hackat något inledningsvis. Efter tre omgångar av Serie A står de blåsvarta visserligen på sex poäng, men sex insläppta mål efter tre omgångar mot Torino, Genoa och SPAL imponerar inte nämnvärt. Dessutom ska det sägas att segrarna mot SPAL och Genoa suttit väldigt långt inne. Lägg därtill fiaskot (0-4) i Zagreb tidigare i veckan.
Mer positivt för La Dea är att nye Muriel redan gjort tre mål i ligaspelet och offensiven med Muriel, Zapata, Ilicic och Papu Gómez håller toppklass.

SPAL - Atalanta 2-3
Atalanta - Torino 2-3
Genoa - Atalanta 1-2

Fiorentina kändes även harmoniskt inför säsongen med rekryteringar som bland annat Kevin-Prince Boateng, Pulgar och Ribéry. Men Viola är alltjämt segerlösa den här säsongen och står på blott en poäng så här långt. Den enda poängen spelades in mot Juventus där Fio faktiskt var det bättre laget på Artemio Franchi.

Fiorentina - Napoli 3-4
Genoa - Fiorentina 2-1
Fiorentina - Juventus 0-0

På Stadio Atleti Azzurri d'Italia är det alltid gasen i botten från Gasperinis gäng som lär vara rejält revanschsugna efter snytingen i Zagreb. Fiorentina har i sin tur stor potential offensivt samtidigt som Vincenzo Montellas lag ofta har "anfall är bästa försvar"-mentalitet.
Således bör det finnas goda chanser till mål i Bergamo den här kvällen. Den trötta klyschan att det inte blir några mål i Serie A är även död, för längesen.

Över 2,5 mål och båda lagen gör mål känns därmed väldigt bra hos bet365 .

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip