Atalanta har CL i egna händer - samtidigt vill Genoa inte torska den här med tanke på att kontraktet inte är säkrat.

Senaste möten
Genoa - Atalanta 3-1 (9-6 i hörnor)

Atalanta - Genoa 3-1 (1-7 i hörnor)
Genoa - Atalanta 1-2 (7-5 i hörnor)

Serie A
4. Atalanta 35 18 8 9 71:43 62
16. Genoa 35 8 12 15 37:54 36

Atalanta hemma
17 8 5 4 31:17 29

Hörnsnitt hemma: 7.76
Hörnsnitt emot: 4.06

Formen
V, V, V, V, O

Senaste match
Lazio - Atalanta 1-3

Genoa borta
17 2 5 10 17:33 11

Hörnsnitt borta: 4.59

Formen
O, O, F, F, O

Senaste match
Genoa - Roma 1-1

Drömform på Atalanta när det gäller som mest. Inför lördagens match så har Atalanta fyra raka segrar, inklusive cupmatchen mot Fiorentina som betyder final mot Lazio. 2-1 borta mot Napoli, 2-0 hemma mot Udinese och 3-1 borta mot Lazio. Väldigt starkt och väldigt välförtjänt om Atalanta löser en direktplats till CL. Man har ett fantastiskt lagbygge med tanke på resurserna. All heder till tränare Gasperini, det här är en trupp som vet exakt vad han vill ha ut på planen. Och med Zapata, Ilicic och Gomez (avstängd idag) så garanteras målen.

Lurig match här dock eftersom Genoa inte säkrat sitt kontrakt ännu och man saknar tre tongivande spelare pga avstängning. Nämnde Gomez och backarna Maisello och Mancini. Genoa slog Atalanta senast och bör med anledning av det inte vara livrädda för hemmalaget. Samtidigt som man ser sin chans till skräll med så många ordinarie borta i Atalanta. Mitt spel här kommer vara på Genoa och hörnor. Hamnar man i underläge så kommer Atalanta göra allt för att bevaka den ledningen. Bara en poäng är rätt bra för hemmalaget här också. Men jag tror att det kommer vara ganska jämt spelmässigt med tanke på rådande läge i tabellen. Viktiga poäng på spel. Det Genoa inte vill göra mot Atalanta är att tappa boll centralt, därför tror jag på mycket kantspel här.

Sett till senaste möten mellan lagen så har Genoa skapade en hel del hörnor och linan här känns klart överkomlig. Genoa snittar över 4,5 hörnor på bortaplan och linan på 3,5. Genoa har skapat över den linan i sina sex senaste bortamatcher mot Chievo (6), Parma (5), Udinese (5), Napoli (6), Sampdoria (8) och Spal (4).

Preliminära elvor (Gazzetta)

Atalanta (3-4-1-2) Gollini - Castagne, Djimsiti, Palomino - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Pasalic - Ilicic, Zapata

Saknar: Gomez, Mancini och Maisello pga avstängning. Varnier osäker och Toloi out.

Genoa (3-5-2) Radu - Biraschi, Romero, Zukanovic - Lazovic, Lerager, Radovanovic, Veloso, Criscito - Lapadula, Kouame

Saknar: Sturaro testas sent. Hiljemark, Favilli och Mazzitelli out.

SPELTIPS
Jag spelar en tv-peng på Genoa över 3,5 hörnor till 1.80 hos bet365 (2/5 units).

bet365 livestreamar alla Serie A-matcher.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip