På Atleti Azzurri d'Italia tar Atalanta emot Genoa i den italienska Serie A. Atalanta är det mest formstarka laget i Italien där de öser in mål mot allt och alla medan Genoa slåss i bottenstriden. Med den formen som Atalanta har visat upp i sina senaste matcher kan de definitivt slåss om en ligatitel, även om de har nio poäng upp till tabellettan Milan - som har spelat en match mer. Även om Genoa har visat en fin form och har en seger i ryggen väger de alldeles för lätt för att kunna stoppa Atalanta.

Det har blivit fyra segrar över Roma, Sassuolo, Parma och Benevento, samt ett kryss mot Bologna i Atalantas fem senaste matcher. Inte nog med att Atalanta har slagit bra lag som Roma och Sassuolo - de har dessutom gjort det med stora siffror. Det blev 4 - 1 mot tabelltrean Roma och 5 - 1 mot tabellsjuan Sassuolo samt 4 - 1 mot mittenlaget Benevento i den senaste matchen. En stor ändring i truppen har skett då lagkaptenen Papu Gómez har frysts ut och andra spelare har tagit större plats i laget.

Genoa klättrade upp ur nedflyttningszonen genom att ta en viktig 2 - 0 seger hemma mot Bologna senast. Totalt har det blivit sju poäng på de fyra senaste matcher, så Genoa har skärpt till sig och spelat bra. Bortaspelet är dock fortfarande uselt då laget har gjort minst mål av alla, nämligen 5 på 8 matcher, på bortaplan - där de har släppt in 14 mål. Genoa kommer till start utan försvararna Davide Biraschi, Luca Pellegrini, Cristian Zapata samt anfallaren Goran Pandev, då samtliga dras med skador.

Visst ska Genoa ha beröm för att ha plockat en trepoängare hemma mot Bologna. Att vinna hemma mot ett lag som befinner sig på den nedre halvan av tabellen är bra men att möta Atalanta borta är en helt annan uppgift, som så många topplag i Serie A har misslyckats med. Då formen i Atalantas trupp är på topp litar jag på att de vinner igen med fler än ett måls marginal.

Speltips Atalanta - Genoa:
1 asian -1,5 (samma som Atalanta -1,5 mål) - odds 1.71 hos Bethard , FastBet & SpeedyBet .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Atalanta:
Pierluigi Gollini, Berat Djimsiti, José Luis Palomino, Rafael Toloi, Robin Gosens, Remo Freuler, Marten De Roon, Hans Hateboer, Josip Ilicic, Ruslan Malinovskyi & Duván Zapata.

Bekräftad startelva - Genoa:
Mattia Perin, Andrea Masiello, Ivan Radovanovic, Domenico Criscito, Davide Zappacosta, Kevin Strootman, Milan Badelj, Miha Zajc, Lennart Czyborra, Marko Pjaca & Eldor Shomurodov.
---

This is the stats tab
This is the post tip