Atalanta:

Atalanta återvänder till ligalunken med självförtroendet på topp efter den mäkta imponerande prestationen i 3-0-segern borta mot Liverpool i torsdags. Oerhört, oerhört starkt. Returen i Bergamo väntar dock redan på torsdag, så även om La Dea är i stort poängbehov i Europajakten så har Gian Piero Gasperini säkerligen ett öga på att knyta ihop Europa League-kvartsfinalens säck om bara ett par få dagar.

Atalanta är sexa i Serie A, fem poäng bakom Roma och nio poäng efter Bologna på fjärdeplatsen – dock med en, respektive två matcher till godo på rivalerna. Även om prestationen på Anfield imponerar stort och vittnar om höjden Atalanta besitter så har det varit lite knackigt i ligaspelet, med tre förluster på de fem senaste. Till den här matchen är Marten de Roon och Davide Zappacosta avstängda. Giorgio Scalvini och Sead Kolasinac är skadade och missar också matchen. Ta en titt på startelvan innan ni överväger spel här, för att se hur Gasperini väljer att eventuellt rotera sin trupp med torsdagens EL-retur i åtanke.

Hellas Verona:

Har en problematisk säsong, både på och utanför planen och kämpar med näbbar och klor för att undkomma nedflyttning. Efter helgens spel återfinns Hellas Verona på 17:e plats i Serie A, på samma poäng men med bättre målskillnad än Frosinone på fel sida nedflyttningsstrecket. Verona har vunnit två av de fem senaste, men senast blev det hemmaförlust mot Genoa.
Verona har annars lyckats hålla det rätt tajt och utmana i de flesta matcherna på sistone, där man bara förlorat med mer än uddamålet i två matcher - mot Milan, 1-3 och Bologna, 0-2 – sedan årsskiftet trots att man mött Juventus, Napoli, Roma, Inter, bland andra.

Giangiacomo Magnani är tillbaka från avstängning, men Suet Serdar missar i stället av samma anledning. Därutöver saknas Cruz och Duda.

Atalanta med ett öga på Liverpool?

Jag är lite obenägen att backa hemmalaget här mot ett Hellas Verona som kämpar för sitt liv i botten av tabellen. Atalanta gjorde en urladdning på Anfield i torsdags och returen väntar om bara några dagar, vilket förstås finns i Gasperinis tankar. Dessutom De Roon och Zappacosta avstängda. Kika startelvorna innan ni överväger spel här för att se hur Gasp väljer att formera sitt lag, men jag tror Hellas kommer sälja sig dyrt här och att det kan bli en tajt match. Under 2.5 mål finns till 2,15 hos Pinnacle och kan vara en tänkbar tanke.
This is the stats tab
This is the post tip