SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Inter är en liten favorit till att vinna bortamötet mot Atalanta på Stadio Atleti Azzurri d Italia i den italienska Serie A. Förra säsongens möte vanns också av Inter med 2 - 0 i Bergamo, men denna match bör sluta annorlunda. Atalanta är väldigt mycket mer upp och ner denna säsong, där de verkligen blandar storsegrar med storförluster. Men även Inters betongstarka försvar har läckt och svikit laget rejält. Mötet är därmed öppet och jag vågar utlova en målgaranti där vi får se minst fyra mål i matchen.

Atalanta kommer till matchen efter en blytung förlust hemma mot Liverpool, som slutade 0 - 5. Det handlade verkligen inte om någon utklassning spelmässigt, där Atalanta i vanlig ordning hade sina möjligheter att göra ett antal mål, men försvarsspelet höll ingen Champions League nivå. Även de övriga Champions League matcherna har varit målrika för Atalanta, med en vinst mot Midtjylland med 4 - 0 samt ett kryss mot Ajax med 2 - 2. I Serie A har Atalanta nätat flest gång efter Sassuolo.

Men Atalanta har släppt in 13 mål efter sex omgångar. Och 7 mål efter tre matcher i Champions. För Inters del har det blivit 10 insläppta mål i ligan, vilket är på för mycket med tanke på att försvaret ska vara lagets signum. Inter har en poäng mindre än Atalanta i tabellen och det beror på att offensiven har steppat upp. Ett avbräck är att Romelu Lukaku har skadat sig, men andra spelare har fyllt på med mål, som senast i 2 - 3 förluster borta mot Real Madrid och 2 - 2 krysset hemma mot Parma i ligan.

Förutom Lukaku på topp har Inter avbräck på mittfältet på Matias Vecino och Stefano Sensi, även i denna match. Italienska medier tror att dessa två mittfältsavbräck är anledningen till att Inter har läckt in mål och lättare blir det inte heller när målglada Atalanta står på andra sidan planen. Samtidigt är Inter grymt skickliga i sin offensiv och har själva nätat i massor så de kan fortfarande utmana om poäng. Det mesta talar för att vi ska få se en underhållande fotboll och en väldigt målrik match.

Speltips Atalanta - Inter:
Över 3,5 mål - odds 2.02 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Atalanta:
Marco Sportiello, Berat Djimsiti, Cristian Gabriel Romero, Rafael Toloi, Matteo Ruggeri, Remo Freuler, Mario Pasalic, Hans Hateboer, Alejandro Gomez, Duván Zapata & Josip Ilicic.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Inter:
Samir Handanovic, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Milan Skriniar, Achraf Hakimi, Arturo Vidal, Marcelo Brozovic, Ashley Young, Nicolò Barella, Alexis Sanchez & Lautaro Martinez.
---

This is the stats tab
This is the post tip