Söndagens lunchmatch i den italienska Serie A hämtas från Stadio Atleti Azzurri d'Italia där Atalanta gästar av stormakten Inter. Det är bara som skiljer lagen åt, efter 14 omgångar - där Inter är femman och Atalanta är sexan i tabellen. Skillnaden är att Atalanta har tappat farten under de senaste veckorna medan Inter har hittat en sjätte växel. Formen talar helt klart till gästernas favör. Atalanta har haft svårt mot Inter under de senaste säsonger. Något lättare blir det inte heller denna gång.

För bara en månad sedan låg Atalanta på en andra plats i tabellen. Där och då var Atalanta ett obesegrat lag. Därefter kom Lazio på besök och bröt förlustfria sviten. Atalanta reste sig direkt mot Empoli och vann. Men har sedan dess åkt på två nya förluster - mot tabellettan Napoli och sist Lecce i veckan. Duvan Zapata gjorde ett tröstmål - sitt första för säsongen. Anfallskamraten Luis Muriel är skadad, likaså Davide Zappacosta och nyckelspelaren på mittfältet Marten De Roon.

Atalanta hade behövt en betydligt vassare form för att utmana Inter om poängen. Förutom nederlaget mot Juventus har Inter segrat i fem av de sex senaste omgångar i Serie A. Ett underläge mot Bologna vändes till en storseger med tennissiffrorna 6 - 1 sist. Ytterbacken Federico Dimarco nätade två gånger om. Anfallsstjärnorna Edin Dzeko och Lautaro Martines nätade varsin gång. Samt att Hakan Calhanoglu förvaltade en straff och Robin Gosens också nätade. Med så många spelare i fin form ska det räcka till en ny seger.

Även om Atalanta är ett starkt lag räcker de inte riktigt till mot de bästa lagen i landet. I mitt tycke ska inte ha minst en 50 % chans att resa hem med alla pinnar. Marknaden erbjuder mycket högre vinnarodds på dem än så. Allt odds över dubbla degen är av värde.

Jag tar en supertydlig ställning och lägger ett spel på att Inter tar alla tre poäng mot Atalanta. En rak tvåa i matchen.

Speltips Atalanta - Inter:
2. Odds 2.30 hos Nordicbet & Betsafe .

---
Preliminär startelva - Atalanta:
Juan Musso, Rafael Toloi, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Hans Hateboer, Teun Koopmeiners, Ederson, Joakim Maehle, Mario Pasalic, Ademola Lookman & Duvan Zapata.

Preliminär startelva - Inter:
Andre Onana, Milan Skriniar, Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Hakan Calhanoglu, Henrikh Mkhitaryan, Federico Dimarco, Edin Dzeko & Lautaro Martinez.
---

This is the stats tab
This is the post tip