Atalanta:

Har blandat och gett i inledningen av säsongen och återfinns på fjärde plats i Serie A med fyra segrar och två förluster på kontot. Gian Piero Gasperini var inte nöjd med nederlagen mot Frosinone, 1-2, och Fiorentina, 2-3, men Atalanta kliver in i det här toppmötet med tre raka segrar utan insläppta mål efter 2-0 mot Raków i Europa League, följt av 2-0 mot Cagliari och 1-0 borta mot Hellas Verona.

På skadelistan har Gasperini Touré och Gianluca Scamacca.

Juventus:

Studsade tillbaka efter missräkningen borta mot Sassuolo, där Juve föll med 4-2, genom att ta en 1-0-seger hemma mot Lecce, som varit en av säsongens stora överraskningar i inledningen. Det var ingen vacker syn, men Max Allegris gäng gjorde jobbet och Arkadiusz Milik, som fick starta i stället för Dusan Vlahovic som annars visat fin form i säsongsupptakten, gjorde målet för I Bianconeri.

Vlahovic har haft lite skadekänning, men om serben är fullt fit lär han åter ta klivet in i startelvan bredvid Federico Chiesa. I övrigt saknar Juventus Mattia De Sciglio, Alex Sandro, Moise Kean och dopingavstängde Paul Pogba.

Svårbedömt möte

Kan Atalanta bygga vidare på den fina formkurvan? Jag tycker det är en svårbedömd match mellan två lag som inte sparkat i gång på alla cylindrar ännu. Formen talar för hemmalaget, samtidigt som Juventus vacklat desto mer den senaste veckan efter en annars ganska upplyftande säsongsinledning. Jag tycker det här är lurigt, men med nästintill helt jämna odds lutar jag nog mer åt formstarka La Dea med hemmaplansfördel i Bergamo. Atalanta 0 till 1,84 hos Pinnacle skulle kunna vara ett tänkbart spel.
This is the stats tab
This is the post tip