Intressant eftermiddagsmatch i Bergamo mellan två offensivt skickliga lag

Senaste möten
Atalanta - Lazio 1-3
Atalanta - Lazio 3-2 (Coppa Italia)
Lazio - Atalanta 1-4

Serie A
5. Atalanta 10 5 3 2 18:12 18
6. Lazio 10 5 2 3 20:17 17

Atalanta hemma
5 1 2 2 6:7 5

Formen
F, V, F, O, V

Senaste match
Sampdoria - Atalanta 1-3

Lazio borta
5 1 1 3 5:11 4

Formen
F, V, O, F, V

Senaste match
Lazio - Fiorentina 1-0

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Atalanta (3-4-1-2) Musso - Lovato, Demiral, De Roon - Zappacosta, Koopmeiners, Freuler, Maehle -Pasalic - Ilicic, Zapata

Saknar: Hateboer, Gosens, Pessina, Djimsiti
Osäkra: Tolai

Lazio (4-3-3) Reina - Marusic, Patric, Acerbi, Hysaj - Milenkovic-Savic, Leiva, Basic - Felipe Anderson, Immobile, Pedro

Saknar: Zaccagni
Osäkra: -

3-3, 3-2, 1-4, 3-2, 1-3.

De fem senaste matcherna mellan Atalanta och Lazio har bjudit på mycket mål och show. Ett kryss, tre segrar för Atalanta och bara en för Lazio. Det var dock den senaste och det var förra säsongen under Simone Inzaghis ledning. Nu är Inzaghi tränare för Inter och det är Maurizio Sarri som leder Lazio mot nya framgångar. Och det har och kommer att ta tid för honom att implementera sitt spel. Inzaghis kontringsbaserade spel skiljer sig från Sarri som vill bygga bakifrån och kontrollera. Det har blivit lite mellanmjölk av det hela så här långt men klart är att Lazio har väldigt mycket krut, särskilt i sin offensiv, där Pedro, Immobile och Felipe Anderson gör att ingen match känns körd på förhand.
Inte ens mot Atalanta. Denna klubb som Gasperini fått att bli en av de stora och som går till Europaspel varje år. Inför helgens omgång är det ligafemman mot ligasexan och det är ett Atalanta som kommer från seger mot Sampdoria med 3-1 på bortaplan mot Lazio som slog Fiorentina med 1-0.
Marknaden ser Atalanta som stor favorit och jag håller med om favoritskapet, men jag skulle inte spela dem till det oddset som finns nu. Jag väljer därför att spela ett målspel som känns väldigt rimligt både sett till läget i ligan, lagens offensiva kvaliteter och tidigare möten.

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen till 1.86 hos Pinnacle (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip