Milan rundar av Serie A med bortamatch mot Atalanta.
Mitt speltips: Under 3,5 mål i matchen. Bethard eller FastBet .

Matchen livestreamas på LeoVegas och bet365 .

Det är en del på spel för Milan här. Ligger en poäng före Juventus och har samma poäng som Napoli. Milan, Juve och Napoli gör upp om två CL-platser. Även om allt kan hända den här galna coronasäsongen har Napoli och Juventus matcher som ser väldigt överkomliga ut, så det lär krävas Milanseger här för att det ska bli CL nästa säsong. Atalanta är redan klara för CL efter en ny stark säsong.

Klart det finns förutsättningar för en helt urspårad historia. Atalanta spelar som de gör och har haft över 3,5 mål i 19/37 matcher. Med en sista match inför säsongen där de kan spela utan press kan de mycket väl göra en hel del mål själva. Men minst fyra mål är mycket i en fotbollsmatch. Och Atalanta kommer från en tung sluggermatch till cupfinal mot Juventus (förlust 2-1) i onsdags och lär inte vara superfräscha. Sen har de som sagt inte jättemycket att spela för.

Milan tror jag går in i den här matchen med stor respekt för motståndet. Tror inte de vill åt en hawaii-matchbild där lagen byter chanser med varandra, för om de släpper in första målet blir det uppförsbacke. Kommer såklart ha järnkoll på vad Napoli och Juventus gör i sina matcher. Tror därför Milan inte har något emot att det tickar 0-0 ett tag då de så att säga fortfarande har det i egna händer i och med att ett segermål kirrar biffen. Har haft under 3,5 mål i 26/37 matcher. Zlatan är skadad som bekant, i övrigt är skadeläget bra.

Jag tror underspelet är en bra väg in i den här matchen. 3,5 är en hög mållina och jag tror inte det blir en galen hawaiimatch från minut 1. Genom att spela under 3,5 mål inför matchen kan du spela över 2,5/ö2,25 eller liknande om det börjar öppna upp sig och fortfarande står 0-0. Beroende på hur det går i de andra matcherna kan det uppstå lägen i matchen där Milan måste gå all in för att ta den där trepoängaren. Skulle så bli fallet är det troligtvis bra med ett överspel live beroende på odds. Tror som sagt Milan kommer försöka kontrollera matchen och inte bjuda på något inledningsvis, så blir inte förvånad om vi står på max ett mål före halvtid, då sitter vi bra på underspelet.

This is the stats tab
This is the post tip