Serie A är tillbaka efter två veckors uppehåll. Först ut är Atalanta mot Napoli 12:30 på söndag.

Inbördes möten:
17/18 Napoli - Atalanta 1-2 (Coppa Italia)
17/18 Napoli - Atalanta 3-1

Serie A
1 Napoli 20 16 3 1 44:13 +31 51p
7 Atalanta 20 8 6 6 31:26 +5 30p

Atalanta hemma:
5-3-2 19-11

Form:
V,V,F,V,V

Senaste match:
Roma - Atalanta 1-2

Napoli borta:
9-1-0 22-7

Form:
V,V,V,F,V

Senaste match:
Napoli - Hellas Verona 2-0

Atalanta har såhär långt gjort en riktigt stark säsong. Bergamo-klubben är i allra högsta grad med och utmanar om Europaplatserna även den här säsongen, och gruppspelet i Europa League tog man sig enkelt vidare ifrån framför Lyon och Everton. Innan uppehållet fick Gasperini se sitt lag besegra både Napoli och Roma på bortagräs, otroligt starkt! Bortsett från hemmapremiären mot Roma så har Atalanta hittat nät i alla hemmamatcher den här säsongen.

Trots att Napoli hade svårt att kombinera Serie A med Champions League så leder man fortsatt ligan. Men i CL blev det respass som alla säkert har koll på. Maurizio Sarri och ledningen i Napoli var tydliga med att det var Serie A man skulle satsa på, och efter uttåget i Champions League har spelet sett lika förtroendeingivande ut som i början av säsongen. Hur är det med målproduktionen då? Riktigt bra - på bortaplan har man bara gått mållösa en gång i Serie A sedan oktober 2016!

Upplagt för mål åt båda håll?

Lineups (La Gazzetta dello Sport):

Atalanta 3-4-2-1
Cornelius
Gómez Ilicic
Spinazzola Freuler Cristante Hateboer
Masiello Caldara Tolói
Berisha

Avstängd: De Roon

Napoli
Insigne Mertens Callejon
Zielinski Jorginho Allan
Rui Albiol Koulibaly Hysaj
Reina

Skadad: Milik, Ghoulam

Den offensiva trion i Atalanta såg riktigt bra ut innan uppehållet och har väl egentligen gjort det stora delar av säsongen. Danske Andreas Cornelius hittade nät senast mot Roma och det återstår att se om han får fortsatt förtroende istället för Petagna längst fram. I Bergamo går man väldigt sällan en hel match utan att göra mål. Samtidigt som vi vet vilken garanti det finns i Insigne, Mertens och Callejon hos gästerna!

Båda lagen gör mål spelas till 1.74 hos Redbet .

Ska vi säga 1-1?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip