Dags för Serie A och 29:e omgången där Atalanta tar emot Napoli. Två. formstarka lag som båda huserar topp fem i tabellen.

Atalanta har än så länge gjort en toppsäsong och placerar sig på en fjärdeplats i ligan fyra poäng bakom trean Inter. Efter omstarten har laget spelat riktigt bra och vunnit tre av tre matcher och i en av dem var en riktig skalp när man vann mot ligatvåan Lazio. Laget sitter även på en sjukt imponerande målskillnad på 80-39, man har alltså stått för 80 mål framåt vilket är galet imponerande och överlägset mest i Serie A.

Bortalaget Napoli började säsongen knackigt men har steppat på senare och har kommit upp till en sjätte plats, dock har man hela tolv poäng upp till Atalanta på fjärde platsen. Napoli har också börjat bra sedan omstarten och har tagit två av två möjliga vinster.

Matchen, Atalanta behöver vinna för att ha fortsatt kontroll på sista och fjärde Champions League platsen nästa säsong. Detta tror jag även att man kommer att göra, laget kommer som sagt med tre raka segrar i bagaget efter bland annat vunnit mot Lazio alltså extremt formstarka, visst Napoli är också formstarkt. Men Atalanta kommer med i mitt tycke stabilare och svårare segrar. Därför väljer jag att spela den raka ettan till 2.10 på Casumo 888sport och Unibet .

Atalanta saknar endast avstängde Ruslan Malinovskiy, som startat åtta matcher den här säsongen.
Napoli har Malcuit (3/0), Llorente (17/3), och Allan (17/1) på skadelistan.

Mitt speltips Atalanta - Napoli:
1 odds 2.10 på Casumo , LeoVegas & Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip