Kvartarna drar igång i Champions League och först ut är Atalanta mot PSG i Lissabon.

Serie A
3 Atalanta 38 23 9 6 98 48 +50 78

Formen
O, V, O, V, F

Senaste match
Atalanta - Inter 0-2 (Serie A)

LIGUE 1
1 Paris Saint-Germain (C) 27 22 2 3 75 24 +51 68

Formen
V, V, V, V, V

Senaste match
PSG - Sochaux 1-0 (träningsmatch)

Med ett oerhört intensivt försvarsspel har Atalanta tagit både Serie A och Champions League med storm. Framme i kvartsfinal mot Paris Saint-Germain efter att ha slagit ut Valencia i åttondelen. Man har även lyckats säkra CL-spel nästa säsong genom sin tredjeplats i ligan bakom Juve och Inter men före Lazio. Gasperini blir säkert inte kvar länge där som tränare. För SÅ bra lag har ju inte Atalanta på pappret utan det är mycket frukten av ett perfekt system för dessa spelare. Och ett system som man tränat in så att det oftast sitter tillräckligt bra för att en match aldrig ska vara körd. Atalanta gör mycket mål och trion Gomez, Zapata och Ilicic (inte med ikväll) är ständigt hotandes.
Med det sagt så är frågan hur man står sig i den här matchen. PSG har inget dåligt lag om man säger så. Sen kan det vara så att Atalanta har en större chans att gå vidare än innan, detta då matcherna spelas i enkelmöten.
Men jag tror ändå att PSG drar det längsta strået här. Ingen Ilicic i Atalanta och ett par spetsspelare i PSG som jag tror kommer kliva fram och göra skillnad här.

Atalanta (3-4-2-1) Sportiello - Palomino, Toloi, Djimsiti - Hateboer, Roon, Freuler, Gosens - Gomez, Malinovskiy - Zapata

Saknar: Gollini, Ilicic
Osäker: Luis Palomino

PSG (4-3-3) Navas - Kehrer, Silva, Kimpembe, Bernat - Gueye, Marquinhos, Herrera - Sarabia, Icardi, Neymar

Saknar: Verratti, Kurzawa, Di Maria (avstängd)
Osäker: Mbappe

SPELTIPS
Jag spelar PSG till 2.00 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip