SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Dags för första kvartsfinalen i den annorlunda upplagan av årets Champions League.

En kvartsfinal varje kväll är det som gäller och ikväll får vi veta vilket lag som blir först att avancera till semifinal.

Atalanta har gjort en mycket fin säsong och slutar endast fem poäng efter segrande Juventus. Laget har kvalificerat sig till nästa säsongs Champions League och går ut till kvällens match som underdog och med all press på PSG.

Är det dags för PSG nu? Målet med hela projektet, rent fotbollsmässigt, har varit Champions League och en bättre chans att nå finalen och pokalen vill jag påstå att de troligtvis aldrig kommer att få. Att få en resa till en CL-final utan att möta lag som Barcelona, Real Madrid, Man City, Liverpool och Bayern Munchen händer inte ofta. Sen säger jag inte att det är en promenad i parken att slå övriga lag men detta PSG har en riktigt starkt lag och får se om de kliver fram eller om de blir fega som tidigare år.

Det här känns som på förhand den matchen som man vill se av dessa fyra matcher. Mycket talar för att det kommer svänga mycket fram och tillbaka vilket är underhållning för den som är opartisk. Atalanta fick stå emot 34 skott mot Valencia över det dubbelmötet och PSG har en annan spets i sitt offensiva spel.

Jag spelar PSG över 12,5 skott @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip