Två lag som behöver gå för seger här efter storpisk i premiären.

Första omgången

Dinamo Zagreb - Atalanta 4-0
Shaktar - Man City 0-3

Serie A
3.Atalanta 6 4 1 1 15:9 13

Formen
V, F, O, V, V

Senaste match
Sassuolo - Atalanta 1-4

UKRAINSKA LIGAN
1.Shakhtar 9 9 0 0 28:6 27

Formen
O, V, F, V, V

Senaste match
Shaktar - Vorskla 4-0

Tisdag och Champions League på schemat. Detta mellan två lag som hade önskat stå emot bättre i den första omgången. Visst, Shaktar hade Man City hemma, men 0-3 var kanske något mål mer än man hade räknat på. Nu var skrällen aldrig nära. Jag trodde att Atalanta skulle göra bra ifrån sig borta mot erkänt hemmastarka Dinamo Zagreb. Det blev precis tvärt om. 4-0 till Zagreb och en rejääääl läxa för Atalanta på Champions League-scenen.

Men därefter har norditalienarna svarat upp bra i ligaspelet. 2-2 mot Fiorentina - med Franck Ribery! - följt av bortaseger mot Roma 2-0 och storseger borta mot Sassuolo 4-1. Gomez och Zapata stod tillsammans för tre av målen och känns heta. Atalanta har helt klart sin styrka i anfallet och framförallt i kontringsspelet. Där är man vassa. Försvarsmässigt finns en del övrigt att önska och där känns man inte förberedda för CL riktigt. Mot Shaktar hemma har man givetvis en bra chans, men det är ett formstarkt och individuellt skickligt motstånd som kommer till Bergamo.

Shaktar har nio segrar av nio möjliga i ligaspelet och är en rutinerad pjäs på Europanivå. Jag tror vi kan få se en målrik match.

Preliminära elvor (Whoscored)

Atalanta (3-4-2-1) Gollini - Toloi, Djimsiti, Mesiello - Hateboer, Roon, Freuler, Gosens - Ilicic, Gomez - Zapata

Out: -
Osäkra: Muriel

Shaktar (4-2-3-1) Pyatov - Bolbat, Matvyenko, Krivtsov, Ismaily - Patrick, Stepanenko - Bonfim, Kovalenko, Taison - Moraes

Out: Khotcholava, Totovytsky, Maycon, Butko, Malyshev, Pihalenok
Osäkra: -

SPELTIPS
Jag spelar över 2,5 mål och båda lagen gör mål till 1.95 hos bet365 (2/5 units). Finns under fliken "mål".

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip