På Gewiss Stadium spelas ett möte mellan Atalanta och Hellas Verona, i den italienska Serie A, där viktiga poäng står på spel. Medan Atalanta krigar om en plats ute i Europa slåss Verona för sin överlevnad. Inget av lagen har någon toppform, samt att båda dras med en massa skador. Något som lutar mot att minst ett av lagen, om inte båda, misslyckas med att hitta nätmaskorna.

I Atalanta har tränaren Gian Piero Gasperini hela åtta spelare på skadelistan. Ademola Lookman, med 13 mål och 4 assist, är kanske det största avbräcket i offensiven. Vidare är Berat Djimsiti, Brandon Soppy, Jose Luis Palomino, Matteo Ruggeri, Lukas Vorlicky, Hans Hateboer och Jeremie Boga i sjukstugan. Då är det ändå inte så märkligt att laget har två raka nederlag bakom sig mot Juventus och Salernitana - utan att ha lyckats bryta ner motståndarna en enda gång.

Atalanta är ingen favorit att hålla i handen, även om det bara är en poäng upp till AS Roma, som är sexan i tabellen och som har en Europa Conference League kvalbiljett. I alla fall inte när gästerna kämpar desperat för att hålla sig kvar i högsta divisionen. När det återstår tre omgångar har Verona lika många poäng som Spezia, som dock är på säker mark. Varje poäng kommer att ha en stor betydelse, när ligaspelet uppsummeras.

Fortsatt måltorka hos båda lag?

Även Verona har haft problem fram i banan. Det har bara blivit 28 fullträffar på 35 omgångar. Tränaren Marco Zaffaroni har även skador på Ondrej Duda, Kevin Lasagna, Josh Doig, Giangiacomo Magnani, Ajdin Hrustic och Thomas Henry. Eftersom inget av lagen öser in mål för tillfället är sannolikheten stor att något av dem misslyckas återigen med att näta.

Därmed blir det ett spel på att något av lagen, Atalanta eller Verona, eller båda lagen inte gör mål i matchen - till nästan dubbla degen i odds.

Speltips Atalanta - Verona:
Båda lag gör inte mål. Odds 1.92 hos Nordicbet & Betsafe .
This is the stats tab
This is the post tip