Tabellettan Barcelona kommer till San Mames för att ta en viktig seger mot Athletic Bilbao i den spanska La Liga. Vid poängtapp för Barcelona i detta möte så är Madrid-lagen hack i häl och det är något som Barcelona inte kommer att tillåta. Det har varit ett tufft schema för Barcelona men det har varit fallet också för Bilbao, som kommer till mötet från en svag insats senast. Då Leo Messis status är oklar har marknaden överreagerat och gått upp till ett fantastiskt värde på Barcelona.

Det som menas med att Messis status är oklar är ifall han ska starta matchen eller, som senast mot Real Madrid, hoppa in i matchen i början av andra halvleken. Detta är anledningen till att marknaden har rest sig från cirka 1,50 upp till cirka 1,83 i skrivandets stund. På tal om i skrivandets stund så är Barcelona streckade till 67 % på Europatipset, vilket ger oss ett snittodds på exakt 1,50 i odds. Just 1,50 i odds kan jag köpa och det är där sannolikheten också ligger, men 1,83 är 33 punkters värde.

Och så fördjupar vi oss in i den där Messi diskussionen. Jag menar att även utan Messi så har Barcelona en bättre spelare på samtliga positioner individuellt på planen. Messis ersättare, Malcom, var bäst på plan av alla Barcelona spelare senast i cupmatchen mot Real Madrid, som slutade 1 - 1. Den viljan, glädjen och krigandet ska alla Barcelona spelare visa, som Malcom gjorde, för att inte tappa mark i tabellen och de är fullt kapabla till att greja detta. Nu får Barcelona dessutom lite hjälp.

Högersidan hos Bilbao är rejält försvagad då Ander Capa drog på sig ett gult kort senast och missar mötet. Han har spelat nästan alla matcher denna säsong och varit sjukt stabil på sistone, så detta är ett stort avbräck i försvaret. Philippe Coutinho som vanligtvis kommer från denna sidan, inåt mot plan och skjuter på mål måste bli extra taggad av detta. I övrigt gjorde Bilbao en platt match senast mot Real Sociedad borta, där försvarsspelet lämnade en hel del att önska. Inhopparen Raul Garcia gjorde ett reduceringsmål men i övrigt var det ingen lysande fotboll som Bilbao visade upp. En dålig match, helt enkelt.

Barcelona kommer till mötet från två extremt svåra matcher mot Valencia, som aldrig, aldrig, aldrig ska underskattas och mot Real Madrid, med fem raka segrar i ligan. Denna match mot Bilbao är enklare där Barcelona bör vinna mötet med eller utan Messi i startelvan. Marknaden har helt klart överreagerat och jag är överens med Europatipset. Så jag finner ett stort värde i en Barcelona seger och lägger ett spel på en rak tvåan i matchen till 1,83 i odds. Själva oddset hittas hos Bethard eller FastBet .

---
Bekräftad startelva Athletic Bilbao: Iago Herrerin, Oscar De Marcos, Yeray Alvarez, Inigo Martinez, Yuri Berchiche, Dani Garcia, Benat Etxebarria, Mikel Balenziaga, Raul Garcia, Markel Susaeta & Inaki Williams.

Bekräftad startelva Barcelona: Marc-Andre Ter Stegen, Nelson Semedo, Gerard Pique, Clement Lenglet, Sergi Roberto, Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Arturo Vidal, Lionel Messi, Luis Suarez & Philippe Coutinho.
---

This is the stats tab
This is the post tip