bet365 livestreamar matchen.

Lördagsmatchen i den spanska La Liga spelas på San Mames, där "pånyttfödda" Athletic Bilbao tar emot Eibar, som bara vägrar att förlora. Dock är jag övertygad om att Eibars långa svit kommer att brytas på San Mames, som är en tuff plats att åka dit och återvända från med poäng. Bilbao har steppat upp ordentligt sedan tränarbytet och har en fin form för tillfället, samt att de är ett bättre lag än vad Eibar är så det är bara att tacka och ta emot när marknaden erbjuder över dubbla pengar.

Gaizka Garitano emotionella och aktiva coaching från bänken har verkligen fått fart på Bilbao spelarna. Den första ändringen som den nya tränaren gjorde var att bygga laget bakifrån, där båda mittbackarna Inigo Martinez och Yeray har tagit större ansvar och förbättrat sina egna prestationer markant. Ytterbackarna är också bra, men där har det varit mer rotation.

Högerbacken Oscar De Marcos är tillbaka efter avstängning samt mittfältaren Dani Garcia, så defensivt blir Bilbao ännu starkare än i sin senaste 1 - 0 bortavinst mot jumbon Huesca. Det krävs också ett ännu starkare försvar när Eibar kommer på besök, då Eibar har en fin form, men har börjat svaja på sistone. Det började i Sevilla matchen borta, då Eibar hade 2 - 0 och en man mer på planen. Med fem minuter kvar av matchen lyckades Sevilla reducera och även kvittera innan slutsignal.

I nästa match, som också är den senaste matchen, låg Eibar under hemma mot Getafe, men Charles räddade med två mål, ett mål på straff och ett mål med 10 minuter kvar av matchen. Det var en individuell prestationen som räddade Eibar den gången. Nu krävs det mer än så för att behålla sviten på fem raka matcher utan förlust. Den senaste förlusten för Eibar kom mot Barcelona borta med 0 - 3. Det kommer att bli tufft mot Bilbao, som bara blir bättre och bättre för varje match.

Det första mötet slutade 1 - 1 då Eibar spelade hemma och då Bilbao hade en dålig form. Nu är det Bilbaos tur att spela hemma med en bra form, så då ska Bilbao vara klara favoriter till seger. Marknaden erbjuder dock 2,10 i odds och det finner jag ett stort värde i, med tanke på att Bilbao återigen har blivit ett extremt svårslaget lag på hemmaplan.

En rak etta på Bilbao till 2,15 i odds hittas hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startleva - Athletic Bilbao:
Iago Herrerin, Ander Capa, Yeray, Inigo Martinez, Yuri Berchiche, Benat Etxebarria, Dani Garcia, Oscar De Marcos, Raul Garcia, Iker Muniain & Inaki Williams.

Bekräftad startleva - Eibar:
Asier Riesgo, Ruben Pena, Paulo Oliveira, Anaitz Arbilla, Jose Angel, Fabian Orellana, Joan Jordan, Pape Diop, Marc Cucurella, Kike & Charles.
---

This is the stats tab
This is the post tip