bet365 livestreamar matchen.

Athletic Bilbao har tagit sig till semifinalen i den spanska cupen, Copa del Rey, där La Liga nykomlingar Granada står iväg för en finalplats. Bilbao är extremt hemmastarka och ska ha en enorm chans att vinna mötet mot Granada, som inte har lyckats göra något mål på sina sex senaste bortamatcher i La Liga. Det har också därmed blivit sex raka förluster på bortaplan för Granada. Även om Granada har gjort det bra ifrån sig i cupen blir detta en väldigt tuff uppgift som jag inte tror att de klarar av.

Bilbao har en liten formsvacka i La Liga, där de inte har tagit någon seger på de fem senaste matcherna. De kommer till denna match från en 1 - 2 förlust borta mot stekheta Real Sociedad, där Bilbao valde att rotera i laget och vila några spelare. Det kan tyckas ha varit ett konstigt beslut, speciellt med facit i hand, men det bäddar gott i alla fall till denna match - alltså, att visa spelare vilades från start och bara hoppade in mot Real Sociedad. I den spanska cupen har det gått betydligt bättre för Bilbao.

Bilbao stod för en stark insats i kvartsfinalen när de besegrade Barcelona hemma med 1 - 0. Segermålet gjordes av Inaki Williams i slutskedet av matchen. Bilbao hade endast 32 % bollinnehav och gjorde det svårt för Barcelona att komma till avslut. Detta är något som Bilbao är experter på, speciellt hemma på San Mames, där de är extremt svåra att bryta ner. Jag tvivlar starkt på att Granada, som inte har nätat på de sex senaste bortamatcherna i La Liga, klarar av att göra mål på Bilbao.

Det är inte så konstigt att Granada inte lyckas göra mål på bortaplan. De har stora problem att komma till avslut. Det blev endast ett skott på mål i 0 - 1 förlusten mot Atletico Madrid, i en match där Granada till och med hade ett större bollinnehav än Atletico Madrid. Granada klarar inte av att hålla nollan på bortaplan i Spanien, där snittet ligger nästan på två insläppta mål per match. Därmed ska Bilbao ha en stor chans att näta på Granada, hålla tätt bakåt och vinna matchen till fina 1.80 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Athletic Bilbao:
Unai Simon, Ander Capa, Yeray Alvarez, Unai Nunez, Inigo Martinez, Yuri Berchiche, Inaki Williams, Dani Garcia, Mikel Vesga, Iker Muniain & Raul Garcia.

Bekräftad startelva Granada:
Aaron Escandell, Carlos Neva, Jesus Vallejo, Domingos Duarte, Dimitri Foulquier, Yangel Herrera, Maxime Gonalons, Alvaro Vadillo, Carlos Fernandez, Antonio Puertas & Roberto Soldado.
---

This is the stats tab
This is the post tip