Första rundans sista match i den spanska La Liga spelas på San Mames, där Athletic Bilbao gjorde en katastrofsäsong i fjol. De förväntades vara med i toppstriden men slutade femma från slutet, alltså på plats 16. Eduardo Berizzo har därefter tagit över laget, men det är inte många nyförvärv som har skett, utan han har snarare som Unai Emery i Arsenal tagit över ett sjunkande skepp. Även om det var att ta i så förstår ni poängen och jag har svårt att se Athletic Bilbao leverera direkt från start mot Leganes som kommer på besök.

Dessvärre har inte Athletic Bilbao handlat något alls på marknaden. Den enda nyförvärven som är värd att nämna är Yuri Berchiche, som är 28 år gammal och som satt på bänken och läktare i PSG. Däremot har de sålt en av sina bästa spelare till Chelsea, nämligen målvakten Kepa för 80 miljoner euro och tagit tillbaka från lån Alex Remiro, från Huesca - där han stod i mål i andra divisionen. Alex Remiro förväntas då stå i mål i kväll, så det är en klar försämring i jämförelse med Kepa.

På de fyra senaste inbördes möten har Athletic Bilbao endast en seger. Se här:

La Liga: 11/3, 2018
Athletic Bilbao 2 - 0 Leganes

La Liga: 22/10, 2017
Leganes 1 - 0 Athletic Bilbao

La Liga: 14/5, 2017
Athletic Bilbao 1 - 1 Leganes

La Liga: 14/1, 2017
Leganes 0 - 0 Athletic Bilbao

Leganes är ingen enkel moståndare. Förra säsongen kammade de hem lika många poäng som Athletic Bilbao och har, som ni ser ovan, oftast gett Athletic Bilbao svåra tider. Leganes har sålt vänsterbacken Diego Rico till Bournemouth men i övrigt behållit de spelare som har varit viktiga. Dessutom har de köpt in forwarden Youssef En-Nesyri från Malaga och José vänsteryttern Manuel Arnaiz från Barcelonas B-lag - båda stora framtidslöften. Sedan har de lånat in massa andra bra spelare, så Leganes kommer att bli tuffa denna säsong.

Då Athletic Bilbao inte har satsat något stort inför säsongen medan Leganes har handlat smart och tagit in heta framtidslöften, så ska det mycket för att Athletic Bilbao ska vända sin negative trend direkt mot ett Leganes som kommer till mötet med två raka segrar i vänskapsmatcherna mot Vallecano (2-0) och Zaragoza (5-2). Därmed finner jag ett stort värde i att Leganes återigen ska ta minst en poäng i mötet och lägger ett spel på X2 i matchen till 2.17 i odds hos FastBet eller Bethard .
---
Preliminär startelva Athletic Bilbao: Alex Remiro, Yuri Berchiche, Yeray Alvarez, Unai Nunez, Oscar de Marcos, Iker Muniain, Raul Garcia, Unai Lopez, Inaki Williams, Markel Susaeta & Aritz Aduriz.

Preliminär startelva Leganes: Serantes, Juanfran, Raul Garcia, Ezequiel Munoz, Dimitris Siovas, Diego Rolan, Gerard Gumbau, Nabil El Zhar, Javier Eraso, Ruben Perez & Guido Carrillo.
---

This is the stats tab
This is the post tip