En favorit i repris! Nyligen har jag rekat Mallorca +2,5 mål, Espanyol +1,5 mål samt Getafe +1,5 mål när de har mött Real Madrid. Nu gör jag det igen, jag tipsar om Athletic Bilbao +1,0 mål då Real Madrid börjar se trötta ut samt att Athletic Bilbao är formstarka och alltid extremt svåra att bryta ner på San Mames. OM Real Madrid skulle ta en sjunde raka seger efter omstarten av La Liga så kan jag bara inte tänka mig att det blir något annat än en knapp vinst. Själv är jag inne på att Athletic Bilbao tar poäng.

Säsongens första möte mellan Athletic Bilbao och Real Madrid slutade mållöst. Förra säsongen och säsongen innan blev det också oavgjort när lagen möttes på San Mames. Athletic Bilbao har ryktet om att hitta en högsta växel när topplagen (och Real Sociedad, men det är en annan historia) gästar dem. Denna säsong är Athletic Bilbao med och krigar om Europa League platser, där de i skrivandets stund är åttan i tabellen, två poäng upp till Real Sociedad som har den sista Europa League kvalbiljetten.

Athletic Bilbao har en fin form med tre segrar och en förlust under de fyra senaste matcherna. Förlusten har kommit borta mot Barcelona och vinsterna hemma mot Betis och Mallorca och borta mot Valencia senast. Athletic Bilbao har spelat som ett lag och satsat på ett starkt kollektiv, vilket har jag gett en bra utdelning. De har en dags längre vila än Real Madrid, som fortsätter att vinna i ligan. Sedan omstarten är marängerna obesegrade med sju raka vinster. Wow! Men det börjar se tufft ut på planen.

Det går inte att sticka under stolen med att Real Madrid spelarna börjar se slitna ut. I den senaste hemmamatchen mot Getafe krävdes det en straff i matchminut 79 för att vinna med 1 - 0. Att spela hemma mot Getafe och att spela borta mot Athletic Bilbao är som dag och natt - en betydligt tuffare uppgift för tabellettan Real Madrid, som redan är på god väg mot titeln och leder med fyra poäng över Barcelona. Så även vid en förlust mot Athletic Bilbao skulle Real Madrid leda ligan i nästa omgång.

Eden Hazard, Raphael Varane och Nacho Fernandez är skadade medan James Rodriguez har lämnats utanför truppen. Jag är övertygad om att Real Madrid på nytt får det tufft borta mot Athletic Bilbao, som har en god chans att ta poäng i mötet. Mitt spel blir på det asiatiska handikappet Athletic Bilbao +1, vilket innebär pengarna tillbaka vid en ettmåls vinst för Real Madrid (1 - 0, 2 - 1), förlust vid fler än ett måls vinst för Real Madrid (2 - 0, 3 - 1) och vinst vid oavgjort eller en Athletic Bilbao seger.

Speltips Athletic Bilbao - Real Madrid:
2 asian hcp +1,0 - odds 1.74 hos Bethard , 10bet & SpeedyBet .

---
Bekräftad startelva - Athletic Bilbao:
Unai Simon, Yuri Berchiche, Inigo Martinez, Yeray Alvarez, Ander Capa, Unai Lopez, Dani Garcia, Inigo Cordoba, Iker Muniain, Inaki Williams & Raul Garcia.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Daniel Carvajal, Eder Militao, Sergio Ramos, Marcelo Vieira, Luka Modric, Casemiro, Federico Valverde, Rodrygo Goes, Marco Asensio, Karim Benzema.
---

This is the stats tab
This is the post tip