Bilbao-Genk 5-3

Sampdoria-Sassuolo 3-2
Sassuolo-Atalanta 0-3
Sassuolo-Rapid Wien 2-2

Bilbao på hemmaplan är en väldigt tuff uppgift för laget som kommer på besök. Bilbao gör mycket mål på hemmaplan, enda undantaget är när Barca vann med 1-0. Senaste Europa League-matchen man spelade var hemma mot Genk, då man vann med 5-3 efter 5 mål av Aduriz. Sassuolo har det tufft just nu och har inte vunnit på 7 matcher. Det är främst i försvaret som det inte riktigt har stämt under den senaste tiden. 15 insläppta på dessa 7 matcher är inget att skryta med då motståndet inte heller varit av världsklass i dessa matcher. Däremot har man gjort mål i 6 av dessa matcher och gjort totalt 8 mål. I deras 5 senaste matcher så har det blivit minst 3 mål.

Sassuolo kommer att få det tufft i Spanien ikväll om om man ska få med sig några poäng här så krävs det att det blir några mål framåt så som defensiven har sett ut. I helgen mötte man Sampdoria på bortaplan och ledde med 2-0 när klockan tickade upp mot 84 minuter. 7 minuter senare har Sampdoria vänt efter ett segermål på straff i 90:e minuten.

Jag tycker mycket pekar mot att det kommer bli en målrik match och även första mötet i Italien slutade med överspel då Sassuolo vann med 3-0.

Jag spelar Ö2,5 mål @1.78 hos Unibet med 4/7u.