Unibet och bet365 livestreamar matchen.

Det ska bli intressant att få se Athletic Bilbao spela hemma igen på Estadio San Mames, när Real Sociedad denna gång kommer på besök. Anledningen till min stora nyfikenhet är att Bilbao går att känna igen från tiden då nuvarande Barcelona tränaren Ernesto Valverde gjorde visiterna ett helvete för alla motståndare. Denna säsongs La Liga inleddes på San Mames då Barcelona gästade Bilbao och lyckades inte spräcka nollan - något Real Sociedad också kommer att få stora problem med.

Den spanska landslagsbacken Inigo Martinez är tillbaka i mittlåset. Unai Nunez har varit stabil så tränaren Gaizka Garitano har ett lyxproblem när han ska ta ut mittbacksparet. Det är extremt svårt att bryta igenom Bilbaos försvar och det har vi fått se två prov på. Det första kom mot titelförsvararna Barcelona, som var nära och hade ett skott i stolpen och ett skott i ribban, men lyckades inte näta. I nästa match blev det 1 - 1 borta mot Getafe, som i sin tur gör mål på allt och alla på hemmaplan.

I den senaste matchen visade Bilbao återigen prov på ett starkt försvarsspel så chanserna är stora att de lyckas hålla nollan.

Real Sociedad har precis som Bilbao också inlett denna säsong med en seger och en oavgjord match. Dock var det mycket tillfälligheter mot Valencia, som ägde hela matchen men missade en straff till en 2 - 0 ledning. I stället blev det frispark för Real Sociedad och en Valencia spelare som tog bollen med handen och kvitteringen var ett faktum. I nästa match mot Mallorca stod norrmannen Martin Odegaard för en fin målprestation, men i övrigt hade Real Sociedad problem att komma till vassa lägen.

Däremot har Real Sociedad försvarat sig ypperligt så detta blir ingen enkel affär för Bilbao. Marknaden erbjuder dubbla pengar på en rak Bilbao seger, så det blir tufft med tanke på hur det har sett ut. Bilbao behövde en stark individuell prestation av Aduriz mot Barcelona. Offensiven saknade återigen kreativitet mot Getafe, så Bilbao får kämpa hårt om de ska lyckas göra mål på Real Sociedad. Då båda lagen har spelat stabilt i defensiven finner jag ett värde i oddset 1.82 på att båda lag inte gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva Bilbao:
Unai Simon, Yuri Berchiche, Yeray, Inigo Martinez, Ander Capa, Benat Etxebarria, Dani Garcia, Iker Muniain, Raul Garcia, Gaizka Larrazabal & Inaki Williams.

Preliminär startelva Real Sociedad:
Moya, Aihen Munoz, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Joseba Zaldua, Mikel Merino, Illarramendi, Martin Odegaard, Mikel Oyarzabal, Willian Jose & Adnan Januzaj.
---

This is the stats tab
This is the post tip