I ett nästan vidöppet möte i Major League Soccer i USA ställs Atlanta United mot Philadelphia Union på Mercedes-Benz Stadium. Atlanta har blandat och gett medan gästerna är i fin form och på jakt efter en andraplacering i Eastern Conference divisionen.

Ett av många bekymmer för tränaren Gonzalo Pineda i Atlanta denna säsong har varit bortaformen. Sist blev det hela 0 - 4 mot New York Red Bulls på Red Bull Arena. Detta blev nionde raka bortamatcher utan seger. På hemmaplan, dock, är Atlanta urstarka - med bara ett nederlag i år. De fyra senaste hemmamatcher har slutat med två segrar och två kryss. Under tiden har det blivit en massa mål. Giorgos Giakoumakis är lagets bästa skyttekung med 10 ligamål. Därefter Thiago Almada med 7 fullträffar.

Även Philadelphia har målskyttar i högform. Som Julian Carranza, med 10 ligamål och Daniel Gazdag med 7 fullträffar. Samt en betydligt bättre form, efter att ha slagit Inter Miami med 4 - 1 sist på Subaru Park. Det har blivit 10 segrar på de 19 omgångar, där målskillnaden har skrivits till siffrorna 34:20. Mot Atlanta har det blivit tre segrar och tre kryss, i alla tävlingar. Så inbördesstatistiken är på gästernas sida.

En målrik drabbning?

I och med att båda trupperna är vassa fram i banan, med offensiva pjäser i fin form, kan vi förvänta oss ett underhållande och förmodligen målrikt möte. Över/under linan ligger på 2,5 mål i matchen och borde klara av att passeras tillsammans av två målglada gäng.

Speltips Atlanta United - Philadelphia Union:
Över 2,5 mål. Odds 1.71 hos Pinnacle.
This is the stats tab
This is the post tip