Speltips: Under 2.5 mål @ 1.87 1u, Unibet .
---
Det blev 10 raka gröna tips i Liga Mx innan vi stötte på patrull. San Luis, som spelade 3-3 mot Tijuana, missade en straff på tilläggstid och blev alltså boven i det hela. Synd!

Vi är nu tillbaka i gott slag efter den torsken och underspelet i Cruz Azul - Tigres satt hur säkert som helst.

Idag är det söndag och vi hittar för ovanlighetens skull hela 3 mexikanska matcher på menyn. Brukar oftast vara 1 eller max 2 matcher på söndagar, så detta var välkommet.

Här i första speltipset tänkte jag ta mig an Atlas - Leon. Jag har själv spelat Leon +0.25 privat, men då oddset hunnit droppa en del sedan dess så är det inte riktigt aktuellt att reka det, men spel har vi!

Om inte +0.25, så...?

Dagens speltips har jag givetvis också plockat själv. Jag tog det i samma veva som jag också tog Leon +0.25. Under 2.5 mål har inte tappat sitt värde och det är the way to go ikväll.

Ett trendbrott på målspelen när det kommer till Leons matcher, där vi tidigare alltså rekat överspel. Överspelen har dock i grund och botten handlat om att deras motståndare har varit Hawaiilag, samt att Leons målvakt Rodolfo Cota varit helt iskall inledningsvis.

Läget är numera förändrat och jag tycker att Cota åtminstone kammat till sig en aning efter sin karriärs kanske sämsta säsongsinledning,

Även motståndet är av passande nivå. Atlas är nämligen ett försvarsinriktat lag med begränsade offensiva krafter. Leon å sin sida drillar mycket boll och släpper till få chanser bakåt. 2024 har dock varit ett sämre år ur alla aspekter för Leon som hittills haft ruggigt svårt att skapa öppna chanser samtidigt som de släppt in 14 stycken, vi snackar alltså flest insläppta i hela Liga MX. Men, pratar vi om tillfällig kortvarig form/resultat så måste vi givetvis också väga in vilka motståndarna varit, och gör vi det så ser vi rätt snabbt att Leon mött offensivt skickliga lag i nästan varje omgång (Tigres, Pachuca, Toluca & Club America).

Jag räknar med en tight match ikväll där krysset ligger närmast till hands. 1-1?

Under 2.5 mål spelas alltså till 1.87 hos Unibet .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip