Inne i ett riktigt bra stim just nu där känslan är att i princip allt sitter.
12 av dem 14e senaste rekarna har suttit och vid två tillfällen har det blivit pengarna tillbaka (push).

Allt som allt är jag uppe i 55 spel och en ROI på 132.21% sedan jag började reka här hos R&K.
Det ska sägas att man flyger högre än vad som är realistiskt över tid, så det är bara att njuta så länge det varar :)

Nåväl, ett av spelen som hittade hem i helgen var Pachuca över 1.5 mål till 2.20 mot Santos Laguna.
Det spelet satt med marginal (4-1 seger) och jag landar i att Pachuca börjar pricka formen lagom till det mexikanska slutspelet.
Med tre omgångar kvar ligger Pachuca strax utanför topp 4, som innebär direktkvalificering till kvartsfinalerna.
1 p upp till Leon, 2p upp till Club America och 3p upp till Toluca. Serieledarna Monterrey ligger lite väl många p ifrån resten och lär plocka hem förstaplatsen på ett komfortabelt sätt.

Kommande matcher blir superviktiga för Pachuca som självklart allra helst når slutspelet utan att behöva spela "Reclasificacion" (plats 5-12)

Formsvagt Atlas med ett tufft schema

Atlas har jag redan skrivit om i tidigare speltips.
De dubbla mexikanska mästarna (2021/2022 Apertura och 2021/2022 Clausura) har under dem senaste säsongerna rasat ner i tabellen i en rasande fart. De slutade senast på en 17eplats, av 18 möjliga, och mästartakterna är idag helt bortblåsta. Atlas är idag faktiskt inte bättre än vad tabellen säger (13eplats) och de ska vara glada om de löser topp 12.

I och med dem senaste titlarna deltar Atlas i årets upplaga CONCACAF Champions League och har därför slagits på två fronter.
De spelade returmötet mot Philadelphia Union nu under natten mot torsdag och det är självklart att den matchen kommer att kännas i benen under helgens ligamatch. Atlas trupp är för tunn för uppgiften och jag tycker att Pachuca har bra förutsättningar för att få med sig 3p inför slutspurten.

Pachuca, som tagit fler poäng borta än hemma, är det det bättre laget, mindre slitna och bör trivas med förväntad matchbild då Atlas behöver plocka lite vinster om de ska nå "Reclasificacion".

Oddsen är lite väl jämna i den här matchen med ovanstående i åtanke och Pachuca +0 får sig därför en peng till 1.86x pengarna.
1u, som vanligt, hos Pinnacle .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip