Speltipsen duggar inte tätt just nu från min sida. Beror främst på att jag är i slutspurten av mina studier och inlämningsuppgifterna radas upp efter varandra. Jag har personligen fortsatt plockat spel i mina ligor men har helt enkelt inte hunnit sätta mig och motivera dessa.

Om dryga månaden bör alla uppgifter ligga bakom mig och fokus kommer återigen att läggas på dessa texter :)

Anyhow... finns några midweek matcher men hittar inget som sticker ut. Istället blickar jag längre bort mot helgens omgång i Liga MX.

Hemmalaget har inför och under säsongen tappat två viktiga spelare. Jag tänker på kompletta Quiñonez och målskytten Furch. Två på förhand oerhört tunga tapp som Atlas senare visat sig klarat sig rätt så bra utan

Man ligger i skrivande stund på en femteplats, vilket hade varit över förväntan även med Quiñonez och Furch i truppen. Detta mycket stack vare att nyförvärvet Caicedo täckt upp bra efter Furch och att colombianske landslagsmålvakten Camilo Vargas varit i gott slag.

Överkomlig uppgift

I den kommande omgången är det Puebla som kommer på besök.

Lilla Puebla har på senare tid tappat en del viktiga spelare, men sedan tidigare också sin dåvarande oerhört kompetenta tränare Nicolas Larcamon. Larcamons inflytande i laget var oerhört stor och Puebla ser numera ut som det bottenlaget de allt som oftast varit.

Såväl prestationer som resultat har lämnat mycket kvar att önska och Puebla kommer till den här matchen med endast 1 seger på dem 6 senaste matcher, detta trots att man spelat mot flera riktigt svaga lag.

Atlas är helt enkelt bättre än Puebla och jag tycker att nuvarande odds är aningen för högt.

Atlas seger spelas till 1.70 hos Unibet .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip