Atletico Madrid tar emot Milan på onsdagen.
Mitt speltips: Över 3,5 hörnor för Milan. LeoVegas , Expekt eller Unibet .

Fyran mot trean i tabellen. Liverpool har vunnit gruppen, samtliga övriga har chans på andraplatsen. Men då ska det nog till två segrar de sista omgångarna. För Milan hade väl ett europeiskt uttåg varit lite av en blessing då det nog ökar deras chanser på ligatiteln. Men jag tror ändå de kommer ge det ett ärligt försök och gå för segern här.

När lagen möttes i Milano var det rätt jämnt. Milan åkte på ett rött kort vilket förstörde dagen - hade en tidig ledning som AM vände på sent (Suarez straff i 97:e). Stod upp bra spelmässigt och hade det varit 11 mot 11 i 90 minuter tror jag inte de förlorat. Skapade två hörnor första 20 men sedan ingen resten av matchen när de spelade 10 mot 11 i ledning. Pratas om rotation på någon position (bland annat Giroud start istället för Zlatan), men väntas bli rätt okej elva:

Tatarusanu; Kalulu, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Brahim Diaz, Rafael Leao; Giroud

Atletico Madrid vet vi vilket typ av lag de är. Inte blyga för att stå lågt och försvara sig när matchbilden kräver det. Sett till bollinnehav är de ett mittenlag i spanska ligan. Lag som Osasuna, Levante och Valencia har samtliga lyckats skrapa ihop minst fyra hörnor mot Simeones gäng i närtid. Briljerar väl sällan spelmässigt, men alltid tunga att möta såklart.

Tänkbar AM-elva:
Oblak, Vrsaljko, Savic, Gimenez, Hermoso, Koke, Kondogbia, Correa, Lemar, Carrasco, Griezmann

Jag tror på en spelmässigt rätt så jämn match här mellan två lag som verkligen kommer gå för det. Milan kommer definitivt ha en del boll och jag tror en 3,5-lina för antal hörnor kommer visa sig rätt låg för deras del även om de klassiskt sett inte är ett "hörnlag" som radar upp sju-åtta hörnor per fight.

Speltips: Över 3,5 hörnor för Milan.

This is the stats tab
This is the post tip