Stormakten Atletico Madrid har en lämplig uppgift i den spanska La Liga när Deportivo Alaves kommer på besök, på Wanda Metropolitano. Atletico Madrid är det mest formstarka laget i Spanien, som är på jakt efter en sjätte raka ligaseger. Mitt speltips landar på att de också tar den - med större tal, dessutom.

Med en match mindre spelad än huvudkonkurrenterna Real Madrid och FC Barcelona ligger Atletico Madrid på en fjärde plats i tabellen. Efter en halvdan inledning har Diego Simeone och hans gäng hittat rätt. Sist besegrades Celta Vigo på Balaidos där Antoine Griezmann gjort ett hat-trick i 3 - 0 segern. Därutöver har det även gått bra i Champions League, där man har en seger över Feyenoord och två oavgjorda matcher mot Lazio och Celtic - båda på bortaplan.

Alaves tog sig som bekant upp till den högsta divisionen genom playoff spel i Segunda Division. Tränaren Luis Garcia har haft svårt att få någon större utdelning med laget, som är utan en trepoängare i sex omgångar. Formen får väl ändå anses som okej, i och med att laget har kryssat i de två senaste matcher mot Real Betis och Villarreal. Alaves har, i vanlig ordning, ett skralt bortafacit utan någon seger ännu - med tre förluster och två kryssmatcher.

Atletico flera nummer större?

Denna säsong ser Atletico Madrid mycket vassa ut. Med den formen som spelarna har kommer de att hänga med i toppstriden - där det gäller att inte tappa poäng mot titelrivalerna. Ett bottenlag som Alaves ska inte ha mycket att sätta emot. Marknaden har Atletico Madrid som givna favoriter till seger.

Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Atletico Madrid vinner över Alaves med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera. Till en bit över dubbla pengar i odds. Det kör vi på!

Speltips Atletico Madrid - Alaves:
1 asian -1,5 (samma som Atletico Madrid -1,5 mål) - odds 2.10 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip