Speltips: Över 9,5 hörnor @ 1,70 - Quick Betting Casino -


Spela på matchen med 1500 kr gratisspel hos Betinia → 
Spännande match i La Liga där det bara skiljer tre poäng i Atleticos favör gällande sista Champions League platsen.

Atletico Madrid gick på en riktig mina senast när man föll borta mot Alaves. Motståndarna inledde med att spela tufft från minut ett och hade redan efter sex minuter högerkanten varnad något som Atletico så klart borde ha utnyttjat. Skulle ha flyttat över snabbe Samuel Lino till högerpositionen och utmanat Guridi / Lopez som knappast hade (vågat) hängt med på åkturerna. Lät i stället Alaves köra sitt spel och efter en kvart blev det 0-1. På slutet satte även Alaves tvåan genom omgångens mål av Luis Rioja som drog en volley i krysset. Inte mycket för Jan Oblak i Atletico-buren att göra på den.

Får se här om det fortfarande är sura miner efter uttåget ur Champions League mot Dortmund matchen innan Alaves-torsken eller om man bärs fram till seger av hemmafansen.

Backen Stefan Savic avstängd men Marcos Llorente har sonat sin avstängning och är åter tillgänglig. Strikern Alvaro Morata var sjuk senast och ska testas sent här. Anfallskollegan Memphis Depay ser ut att missa femte matchen i rad pga skada.

Sex spelare på fyra gula kort som här får håll sig i skinnet för att inte missa båtresan till Mallorca.

Båda lagen skapade själva 11 hörnor senast

Athletic Bilbao känner sig nog rätt nöjda med sin säsong så här långt. Seger i Copa del Rey, är före Real Sociedad i ligan och vinner man här så går man förbi Atletico Madrid upp på Champions League plats.

Kryssat i de två senaste ligamatcherna. Drog på sig två straffar i 1-1 matchen mot Villarreal. Borde väl ändå ha vunnit matchen med tanke på att det var spel 11 mot 10 i hela andra halvlek, men 2,36 xG för Villarreal mot 0,77 för Athletic visar att man inte tog till vara på numerära övertaget. Senast mot Granada bättre stats i 1,43 xG mot 0,14 xG och 6-0 i skott på mål men ändå bara 1-1 efter att Inaki Williams skallat in en hörna i egen bur. Samme Williams hade på slutet jätteläge att bli matchhjälte och tog i för kung och fosterland bara nån meter från mållinjen men brände bollen utanför ramen.

Backparet Aitor Paredes & Yuri Berchiche ska testa sent efter lårkakorna de ådrog sig mot Granada. Oscar de Marcos tog säsongens femte gula kort och är avstängd så i värsta fall är det bara Dani Vivian som är kvar av fyrbackslinjen Ernesto Valverde ställde upp mot Granada. Yeray Alvarez nyss tillbaka från skada och Ander Herrera som också nyligen var skadad kan ta två av platserna och sedan blir det nog Inigo Lekue som blir tredje länken om nu varken Paredes eller Berchiche kan medverka. Är dock ett par dagar kvar så Valverde håller tummarna att duon ska tillfriskna innan matchdag.

Lagen har möts tre gånger under säsongen och Athletic har vunnit samtliga möten. 2-0 hemma i ligan, 1-0 borta i cupen och 3-0 hemma i cupen. Vi vet dock hur svårslagna Atletico är hemma. 14-1-1 mot Bilbaos 5-5-5 på bortaplan. När det gäller hörnor så har Atletico vunnit hörnmatchen i de tre mötena. 7-3, 10-6 och 5-3. Båda lagen fixade 11 hörnor i sina senaste ligamatcher. Tror även här att det kan bli en hel del hörnsparkar i matchen. Hemmalaget lär trycka på från början men gästerna har fina offensiva spelare som kan konsten att kontra. Överspel på hörnor testas.

Spelet sitter om det blir minst 10 hörnor i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip