Toppmöte i den spanska La Liga på Wanda Metropolitano där stormakterna Atletico Madrid och Barcelona möts i huvudstaden. Atletico Madrid ligger på en fjärde plats i tabellen med en match fler spelad än gästerna, som är tabellsexan. Båda lagen har varit delaktiga och rest i Champions League i veckan. För Atletico Madrid blev det en seger. För Barcelona blev det en förlust. Marknaden har Atletico Madrid som alldeles för stora favoriter till seger. Barcelona är mer än kapabla till att ta poäng.

Efter att ha hamnat under mot AC Milan i Champions League andra omgång lyckades Atletico Madrid vända och vinna mötet - genom två sena mål av anfallarna Antoine Griezmann och Luis Suarez. I ligan har det också gått bra för tränaren Diego Simeone och hans lag, där de inledde titelförsvaret med fyra segrar och två kryss. Senast blev det en dålig dag på jobbet då tabelljumbon Deportivo Alaves slog dem med 1 - 0. Försvaret håller fortsatt en hög nivå medan anfallsspelet ännu inte har nått toppen.

Det är märkligt att det erbjuds över dubbla pengar i odds på att Barcelona inte ska förlora detta mötet Jag menar inte att de på något sätt har övertygat ännu. Dock har de inte heller förlorat någon match i La Liga. Truppen är även utan X-faktorn Leo Messi fortsatt starka och kan utmana alla lag i La Liga om poängen. I Champions League dock har det blivit två raka 0 - 3 förluster mot Bayern München och Benfica. I ligaspelet har Barcelona varit svårslagna och har en 3 - 0 seger över Levante bakom sig.

Detta blir allt annat än en enkel match för Atletico Madrid, när så mycket står på spel för Barcelona. Tränaren Ronald Koeman är hårt pressad och riskerar kicken. Barcelona har alltid en extra växel att sätta in när de ställs mot topplagen i La Liga. Så de kommer att ge allt för att revanschera sig efter veckoförlusten. Dessutom är det jämnt mellan lagen, där båda är starka på samtliga positioner i elvan. Därmed lägger jag ett spel på att Barcelona lyckas åka hem med en eller tre poäng i behåll.

Speltips Atletico Madrid - Barcelona:
X2 - odds 2.05 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Marcos Llorente, Stefan Savic, Felipe Monteiro, Renan Lodi, Koke, Geoffrey Kondogbia, Rodrigo De Paul, Yannick Carrasco, Luis Suarez & Joao Felix.

Preliminär startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Sergino Dest, Gerard Pique, Ronald Araujo, Jordi Alba, Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Sergi Roberto, Memphis Depay, Luuk de Jong & Philippe Coutinho.
---

This is the stats tab
This is the post tip