De regerande spanska La Liga mästarna Atletico Madrid tar en tuff ligamatch hemma på Wanda Metropolitano när Real Betis gästar dem. Det är ett nytt Atletico Madrid som vi har fått följa denna säsong, som spelar en betydligt mer offensiv fotboll. Detsamma gäller faktiskt gästerna också, som fyller på med många spelare när de rusar till attack. Allt talar för att vi ska få se en hög underhållning från båda sidorna. Chansen att båda nätar är betydligt större än vad marknaden föreslår med sina odds.

En av många ändringar som tränaren Diego Simeone har gjort är att han spelar med tre anfallare på topp. Detta har lett till fler mål. I de tre senaste omgångarna har det blivit exakt två mål framåt mot FC Barcelona, Real Sociedad och Levante. Dock har detta också gjort laget mer sårbart i defensiven. Efter tio omgångar är det lika många insläppta mål. Det är inte vanligt hos Atletico Madrid. Tränaren Diego Simeone blev utvisad senast mot Levante och får inte stå på planen och skrika på spelarna.

Det är något som Betis kan dra nytta av. För det krävs mycket energi för att Atletico Madrid ska klara av och orka försvara sig bra. Betis har visat sig kapabla till att såra alla lag i La Liga. De ligger på en fjärde plats, med bara tre poäng upp till Alexander Isak och hans Real Sociedad, som är i ledning. Mål har Betis gjort i massor, hela 19 stycken. Toppanfallaren Borja Iglesias nätade två gånger om i 4 - 1 segern senast mot Valencia. Juanmi och Willian José har nätat fyra gånger vardera denna säsong.

I Atletico Madrid finns anfallstrion Antoine Griezmann, Luis Suarez och Joao Felix, som för varje matchen spelar allt bättre tillsammans. Då även Betis har anfallsvapen i massor, samt målskyttar som är i toppslag, så är det en stor sannolikhet att vi får fortsätta se dem båda leverera. Därmed blir det ett spel på att båda lagen hittar nätmaskorna minst en gång vardera i matchen.

Speltips Atletico Madrid - Betis:
Båda lag gör mål - odds 2.08 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Stefan Savic, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Kieran Trippier, Koke, Rodrigo De Paul, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Luis Suarez & Joao Felix.

Preliminär startelva - Betis:
Claudio Bravo, Hector Bellerin, German Pezzella, Victor Ruiz, Juan Miranda, Guido Rodriguez, William Carvalho, Juanmi, Sergio Canales, Nabil Fekir & Borja Iglesias.
---

This is the stats tab
This is the post tip