Stormakten Atletico Madrid är på jakt efter sin fjärde raka La Liga seger när topp 4 konkurrenten Real Betis gästar dem på Wanda Metropolitano. Atletico Madrid ligger på en tredje plats i tabellen och har sex poäng fler än gästerna, som är tabellfemman. Ett extremt viktigt möte mellan två formstarka lag som fajtas om Champions League biljetterna.

Efter utgången ur Champions League och förlusten mot stadsrivalen Real Madrid i Copa del Rey, i januari 2023, har Atletico Madrid bara kunnat fokusera på ligaspelet. Det har gått riktigt bra, minst sagt. Anfallsspelet har lossnat ordentligt där lag som Sevilla har slagits med tennissiffrorna 6 - 1 och Valencia med 3 - 0, precis innan landslagssamlingen. Tränaren Diego Simeone har Reinildo, Sergio Reguilon och Memphis Depay på skadelistan - men också ersättare för samtliga.

Värre är det för tränaren Manuel Pellegrini, som har lyckats riktigt bra med Real Betis. Bakom sig har de sex raka ligamatcher utan nederlag. Däremellan blev det två förluster mot Premier League laget Manchester United i Europa League åttondelsfinalen. Borja Iglesias gjorde sitt tolfte mål för säsongen när han blev matchens enda målskytt hemma mot Real Mallorca. Till detta möte får Betis klara sig utan avstängda Andres Guardado och Sergio Canales. Dessutom finns Abner Vinicius, Luiz Felipe, Nabil Fekir och Juan Cruz i sjukstugan.

Betis har massa avbräck!

Marknaden har Atletico Madrid som solklara favoriter till seger. Det ska de också vara, med tanke på att de är ett helt nummer större än motståndarna - som har en massa avbräck. Därmed blir det ett spel på att Atletico Madrid vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en bortaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en rak hemmaseger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Atletico Madrid - Betis:
1 asian -1. Odds 1.90 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip