bet365 livestreamar matchen.

Det är alltid tufft och svårt att möta fysiskt starka Bilbao och det kommer även att vara fallet för Atletico Madrid som får äran att ta emot dem hemma på Wanda Metropolitano. Marknaden har hemmalaget som en liten favorit, i det som marknaden anser borde bli en målsnål match. Helt enig om det sistnämnda. Här har jag stora problem med att se att vi ska få bevittna många/några mål alls i matchen, då det är två defensivt starka lag som dessutom har enorma bekymmer i anfallsspelet.

Herregud, vilken defensiv uppställning Atletico Madrids tränare Diego Simeone ställde upp med senast i Champions League. Helt otroligt. Jag har svårt att finna ord. Jag har ingenting emot hur han formade backlinje. Mittfältet, dock, har jag allt emot. Atletico Madrid spelade med tre defensiva mittfältare, Hector Herrera, Thomas och Saul Niguez samt en kreatör i Koke. Kantspelarna Vitolo och Thomas Lemar fick börja på bänken och Angel Correa fick flyttas upp som en ren forward.

Problemet är att Angel Correa inte spelade som en forward. Han var mer involverad i det defensiva arbetet i den första halvleken.

Därmed hade Atletico Madrid endast en renodlad anfallare i Diego Costa som skulle få trolla. Det gick inte. Atletico Madrid, som har Joao Felix skadad, lyckades inte skapa många farligheter i den första halvleken, i Champions League matchen mot Bayer Leverkusen. Anfallaren Alvaro Morata fick börja på bänken. Han slängdes in med tjugo minuter kvar av matchen och gjorde mål åtta minuter senare. Det blev 1 - 0 till Atletico Madrid, som i vanlig ordning håller världsklass i försvarsspelet.

Men Atletico Madrid fortsätter att ha stora problem med att göra mål. De hade det när de spelade med Joao Felix, Alvaro Morata och Diego Costa på plan samtidigt nyligen, för att inte tala om när Diego Simeone har en kreatör i Koke på mittfältet som ska levererar till Diego Costa. Det kommer faktiskt att bli ännu tuffare att göra mål på Bilbao, som själva är urstarka bakåt. Dock har Bilbao haft egna bekymmer med målskyttet och har endast gjort ett mål framåt på sina tre senaste ligamatcher.

Motståndarna för Bilbao har varit Valladolid, Celta Vigo och Valencia, så det känns som att de borde ha fått en bättre utdelning.

Då både Atletico Madrid och Bilbao endast har släppt in fem mål på nio spelade ligamatcher, samt att båda lagen har bekymmer i offensiven, ser jag denna match som extremt målsnål. Om Atletico Madrid får med sig en 1 - 0 ledning så är det försvar med samtliga elva spelare som gäller därefter. Fast 1 - 0 målet ska ju göras också, vilket inte är det enklaste mot Bilbao, som själva också försvarar sig med hela laget. Den jämnaste över/under linan ligger på exakt 2 mål i matchen.

För min del blir det ett spel på asiatiska under 2 mål i matchen, till 1.87 i odds. Alltså, förlust vid tre mål i matchen, pengarna tillbaka vid två mål i matchen och vinst vid mållöst eller max ett mål i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva Atletico Madrid - Sportsgambler.com:
Jan Oblak, Kieran Trippier, Felipe, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Hector Herrera, Thomas, Saul Niguez, Alvaro Morata & Diego Costa.

Preliminär startelva Bilbao - Sportsgambler.com:
Unai Simon, Ander Capa, Yeray, Inigo Martinez, Mikel Balenziaga, Unai Lopez, Dani Garcia, Iker Muniain, Raul Garcia, Inigo Cordoba & Inaki Williams.
---

This is the stats tab
This is the post tip