Hemma på Wanda Metropolitano har stormakten Atletico Madrid en lämplig uppgift när Cadiz kommer på besök, i den spanska La Liga. Atletico Madrid, som är femman i tabellen med en match mindre spelad än alla utom Sevilla, är på jakt efter en tredje raka ligaseger. Cadiz har inlett bra och parkerar på en nionde plats, men räcker inte till i sådana sammanhang.

Bortsett från den urusla insatsen mot Valencia har Diego Simeone och hans Atletico Madrid bara gjort fina prestationer. Även i Champions League där det var nära att man reste hem med samtliga poäng i behåll mot Serie A laget Lazio. Det har blivit stora segrar under säsongen för Atleti, som mot Rayo Vallecano med 7 - 0, storebror Real Madrid med 3 - 1. Sist besegrades Osasuna borta med 2 - 0, där Antoine Griezmann och Rodrigo Riquelme blev målskyttar.

För att vara Cadiz har laget gjort en helt okej säsongsinledning. Sergio Gonzalez och hans sida är inte involverade i bottenstriden, i sin fjärde raka säsong i toppdivisionen, utan ligger i ingenmanslandet i tabellen. Att hitta nätmaskorna har varit ett bekymmer, med endast en fullträff i de tre senaste omgångar mot Athletic Bilbao, Real Betis och Rayo Vallecano. Bortamötet förra säsongen slutade med hela 1 - 5 i huvudstaden. Liknande siffror är inte att utesluta.

Parkpromenad för Atletico Madrid?

Marknaden har Atletico Madrid som megafavoriter till seger. Med tanke på vilken form laget har känns en seger över ett mittenlag given. Även om anfallsstjärnan Alvaro Morata är avstängd ska Atletico Madrid vara numret större. Memphis Depay väntas dessutom vara tillbaka - i grevens tid.

Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Atletico Madrid vinner över Cadiz med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Atletico Madrid - Cadiz:
1 asian -1,5 (samma som Atletico Madrid -1,5 mål) - odds 2.05 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip