Under 0,5 mål i 1:a halvlek mellan Atletico Madrid - Chelsea spelas. Med andra ord, det ska stå 0-0 i paus för att spelet ska rättas som vinst.

Många väntar sig en taktisk och försiktig match mellan Simeone och Conte här - så även jag. Såg Atlético Madrid på plats i helgen mot Sevilla och en sak som slog mig var deras väldigt fina försvarsspel. Alla spelare är oerhört lojala i hemjobbet och inget lämnas åt slumpen. Att AMs försvarsspel är världsklass är väl knappast någon nyhet, men alltid intressant att se det live.

I helgen mönstrade man ett lag med Godín på bänken, räknar med att han är tillbaka här. Även i övrigt är läget i truppen bra.

Tänkbart lag:
Oblak
Juanfran, Jimenes, Godín, Luis,
Carrasco, Saul, Gabi, Koke,
Griezmann, Correa

Chelsea tog en enkel seger mot Qarabag i öppningen och med tanke på att Roma och Atlético Madrid spelade 0-0 i sin premiärmatch vore ett kryss i den här matchen ett oerhört bra resultat för deras del. I helgen väntar en tung ligamatch mot Man City, så jag räknar med ett rätt defensivt Chelsea som åker till Spanien för att stänga igen och få med sig en poäng. Kanske till och med stjäla en trea via någon kontring. Tror hursomhelst att de kommer bjuda på väldigt lite. Räknar med att Conte kommer vilja dra ner på tempot inledningsvis för att döda entusiasmen och stämningen på arenan lite grann. Vi kommer nog snarare få se en fembackslinje än en trebacksdito till att börja med.

Tänkbar elva:
Courtois,
Azpillicueta, Luiz, Cahill,
Zappacosta, Kante, Bakayoko, Alonso
Pedro, Hazard
Morata

Nej, det här tror jag blir låst och rätt chansfattigt inledningsvis. Chelsea lär inte vilja bjuda på något och AM är alltid svårforcerade. Blir inte förvånad om det blir en matchbild med ställningskrig och mycket avbrott i första halvlek.

0-0 i ht känns som ett bra spel, för den som vill gambla än mer kan 0-0 som slutresultat vara värt en minipeng också.

This is the stats tab
This is the post tip