Lördagens andra match i den spanska La Liga spelas i huvudstaden på Estadio Vicente Calderon där Atletico Madrid tar emot Eibar. Efter en total misslyckad första semifinals match i Champions League mot storebror Real Madrid så måste Atletico nu studsa tillbaka. De har en vana att göra det, efter en sämre insats i mötet tidigare och nu när Eibar kommer på besök så ska det bara bli en vinst, där chanserna ska vara stora att Atletico vinner första halvleken och sedan även matchen.

Atletico Madrid kom igen starkt efter 0-1 hemmaförlusten mot Villarreal och storslog Las Palmas på bortaplan med 5-0. När de nu har förlorat mot Real Madrid så ska det mycket till för att Atletico inte ska vinna stort igen mot Eibar. Även om Sevilla kryssade i går mot Real Sociedad så är det fortfarande kamp om en tredje plats som innebär direkt avancemang till Champions League nästa säsong.

I januari detta år har de redan mött Eibar hemma i den spanska cupen. Då blev det en komfortabel 3-0 seger där Atletico Madrid tog taktpinnen, styrde och ställde hela matchen från avspark, där Antoine Griezmann gjorde mål i första halvleken och Angel Correa och Kevin Gameiro varsitt i den andra halvleken. Stefan Savić saknas i backlinjen men med Diego Godin och Lucas Hernandez så är det mer än tillräckligt bra för att hålla tätt bakåt. Försvaret är ju Atletico Madrids största styrka så där håller de undan. Offensivt är alla disponibla och då räknar jag igen med en kanonstart och framförallt mål direkt - för att visa att Atletico Madrid är Spaniens tredje bästa lag och att de är att räkna med även nästa säsong.

Eibar parkerar på en trygg åttonde plats i ligan, där de egentligen inte har något att spela för förutom äran. De kommer från en 2-0 vinst hemma mot Leganes men också med två skadade ytterbackar i Ander Capa och Antonio Luna. Detta kommer att påverkar dem ordentligt, med tanke på att Atletico Madrid har ett skickligt kontrings- och kantspel där det gäller att vara med i omställningarna. Då motivationen inte är särskild hög, samt att uppgiften Atletico Madrid borta är alldeles för svår ändå, blir det lätt hänt att de släpper in ett tidigt mål direkt.

Jag anser att Atletico Madrid är flera klasser bättre än motståndarna Eibar, har en mycket högre motivation och vilja att studsa tillbaka och prestera direkt och kommer därmed att göra ett mål i den första halvleken för att sedan vinna matchen. Det kan bli en inte-så-alldeles-för-ovanlig 1-0 tillställning men också att det rinner iväg för hungriga Atletico Madrid.

Då marknaden har gått upp till hela 1.93 i odds på 1/1 på halvtid/fulltid på Atletico Madrid så finner jag ett värde och lägger ett spel hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip