De regerande La Liga mästarna Atletico Madrid har inlett sitt titelförsvar med en rak seger över Celta Vigo. Näst ut på tur är bottenlaget Elche, hemma på Wanda Metropolitano, som klarade sig kvar i toppdivisionen, med nöd och näppe. Elche kommer från en stark debut där det blev mållöst mot Athletic Bilbao, i en premiär som inte bjöd på någon vidare underhållning. Atletico Madrid är megafavoriter till att segrar. Frågan är bara hur pass stor den blir. Handikapp linan på -1,5 mål bör täckas, i mitt tycke.

Angel Correa, som även har använts som mittfältare av tränaren Diego Simeone, fick spela på topp i premiären borta mot Celta Vigo. Han tackade för förtroendet genom att näta Atleticos båda mål i 2 - 1 segern. Iago Aspas kvitterade på straff för Celta Vigo, men Atletico lyckades ta ledningen en andra gång och vinna premiären. Efter att ha lagt stora summor pengar på Rodrigo De Paul, samt värvat Marcos Paulo och Benjamin Lecomte har Atletico förstärkts ytterligare till denna säsong i kampen om ligaguldet.

Real Madrid och Barcelona är Atleticos största utmanare, som vanligt. Fast Atletico har ändå ett bättre försvar än båda dessa stormakter, där de bara släppte in 25 mål efter 38 omgångar. På hemmaplan blev det 15 segrar på 19 försök med en målskillnad på 41:11. Detta ska räcka långt denna säsong, speciellt mot sämre lag som Elche. Tack vare två segrar i slutet av förra säsongen klev Elche upp ur bottenträsket och överlevde nedflyttningen med två poäng i marginal. Till denna säsong har Elche förnyat kontrakt med Ivan Marcone, Johan Mojica och Lucas Boye samt tagit in Pedro Bigas, Kiko Casilla och Enzo Roco.

I Atletico är Joao Felix fortsatt skadad. Mario Hermoso drog på sig ett rött kort i premiären och är avstängd. I Elche är Pablo Piatti och Jony Alamo skadade. Även om Elche gjorde en helt okej insats mot Athletic Bilbao så väntar en betydligt svårare uppgift i huvudstaden. Atletico är så starka på Wanda Metropolitano, så pass att de borde klara av att vinna med fler än ett mål i marginal.

Speltips Atletico Madrid - Elche:
1 asian -1,5 (samma som Atletico Madrid -1,5 mål) - odds 1.88 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Stefan Savic, Jose Gimenez, Felipe Monteiro, Kieran Trippier, Koke, Rodrigo De Paul, Marcos Llorente, Yannick Carrasco, Angel Correa & Luis Suarez.

Preliminär startelva - Elche:
Kiko Casilla, Gonzalo Verdu, Pedro Bigas, Enzo Roco, Josan, Raul Guti, Ivan Marcone, Johan Mojica, Pere Milla, Fidel Chaves & Lucas Boye.
---

This is the stats tab
This is the post tip