Hemma på Wanda Metropolitano ska La Liga giganterna Atletico Madrid hitta tillbaka till vinnarspåret när Elche kommer på besök. Innan VM i Qatar tog Atletico Madrid endast en poäng på de tre sista omgångar. Ändå ligger de på en femte plats i tabellen - med lika många poäng som Betis och Bilbao, som för övrigt möter varandra i samma omgång. Elche är tabelljumbon som med stor sannolikhet åker ur högsta divisionen. Uppgiften i Madrid känns omöjlig. En ny förlust för Elche är att vänta, som väger på tok för lätt mot en stormakt.

Nej, det blev ingen fin avslutning för tränaren Diego Simeone, som fick se sitt lag förlora både mot Cadiz och Mallorca. Samt bara ta en poäng mot Espanyol. I och med alla poängtapp är det 13 poäng upp till tabellettan FC Barcelona. Dock har Atletico Madrid tagit två segrar i tävlingssammanhang mot lätt motstånd i form av Almazan och Arenteiro - i den spanska cupen. I och med att Atletico Madrid kom sist i sin Champions League grupp finns det inget spel i Europa heller att tänka på. Allt fokus ligger på nästa ligamatch.

Elche kommer att få det tufft att hålla sig kvar i La Liga. Att bara ta 4 poäng efter 14 omgångar säger det mesta. Det är redan 8 poäng upp till Celta Vigo - som är på säker mark. En annan faktor som talar emot Elche är den bedrövliga formen. Under säsongen har 31 mål släppts in, vilket är klart sämsta facit av alla lag. Därtill finns en lång skadelista med sju spelare i sjukstugan. Samt att Gerard Gumbau är avstängd. Nyligen finns en 0 - 3 hemmaförlust mot Real Madrid.

Mot bättre lag har Elche varit helt chanslösa och väntas vara det även mot Atletico Madrid, som är flera nummer större. Marknaden har hemmalaget som megafavoriter till seger. En reaktion kan mycket väl komma efter uppehållet, då laget har hunnit samla sina styrkor. Så en storseger kan det mycket väl bli. Därmed spänns bågen lite extra och ett spel läggs på att Atletico Madrid vinner matchen med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1.

Speltips Atletico Madrid - Elche:
1 asian -1,5 (samma som Atletico Madrid -1,5 mål) - odds 1.91 hos Pinnacle.

---
Preliminär startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Jose Gimenez, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo De Paul, Axel Witsel, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann & Alvaro Morata.

Preliminär startelva - Elche:
Edgar Badía, Pol Lirola, Enzo Roco, Diego Gonzalez, Carlos Clerc, Josan, Raul Guti, Omar Mascarell, Alex Collado, Pere Milla & Lucas Boye.
---
This is the stats tab
This is the post tip