Tabellettan i den spanska La Liga, Atletico Madrid, har det mesta på sin sida när de ställs mot Getafe i sin nästa ligamatch. Formen är fin med fyra vinster på de fem senaste matcher och motståndarna har tre spelare avstängda pga för många varningar. Atletico Madrid kommer från en stark insats mot Real Sociedad och ska inte ha några bekymmer med att ta en ny seger.

Med två matcher mindre spelade leder alltså Atletico Madrid ligan, med lika många poäng som storebror Real Madrid. Det är sex poäng ner till Real Sociedad, så Madrid-lagen har tagit ett rejält grepp om titelstriden. Atletico Madrid har en gyllene chans att ta sin första ligatitel sedan 2013/2014 säsongen, där de har en riktig stark trupp med världsspelare på samtliga positioner. Framförallt är de fortfarande svårast av alla att bryta ner och göra mål på och har bara släppt in fem mål på tretton ligamatcher.

Gästerna Getafe har inte alls lyckats nå sin toppform, ännu, där laget har haft stora problem främst i offensiven, men även i defensiven. Att släppa in femton mål på fjorton matcher är på tok för många för ett lag som försvarar sig ständigt med samtliga elva spelare. I sin senaste match hemma mot Celta Vigo blev det 1 - 1, där Erick Cabaco, Allan Nyom och målskytten Damian Suarez samtliga drog på sig ett gult kort. För samtliga tre spelare var kortet det femte för säsongen, vilket innebär avstängning.

Det är tre nyckelspelare som Getafe får klara sig utan i sin defensiv, som verkligen hade behövts för att stoppa formstarka Atletico Madrid. Joao Felix är tillbaka från start i Atletico Madrid och är en nyckelspelare i laget. Jag spelar på att Atletico Madrid vinner med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de bara vinner med ett mål. Spelet blir Atletico Madrid asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Getafe seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Atletico Madrid (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en Atletico Madrid seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Atletico Madrid - Getafe:
1 asian -1. Odds 2.15 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Mario Hermoso, Felipe Monteiro, Stefan Savic, Sime Vrsaljko, Yannick Ferreira-Carrasco, Koke, Marcos Llorente, Thomas Lemar, Joao Felix & Luis Suarez.

Bekräftad startelva - Getafe:
Ruben Yanez, Djene Dakonam, Xabier Etxeita, Chema, Mathí­as Olivera, Marc Cucurella, David Timor Copovi, Nemanja Maksimovic, Francisco Portillo, Jaime Mata & Angel Rodriguez.
---

This is the stats tab
This is the post tip