Stormakten Atletico Madrid bör inte ha några större bekymmer med att ta en tredje raka La Liga seger när Getafe gästar dem på Wanda Metropolitano. Atletico Madrid har en fin form efter omstarten och går att känna igen då försvaret återigen är urstarkt. Tvärtom har det varit för Getafe, som är poänglösa detta år och som sliter rejält i den sista tredjedelen.

Tränaren Diego Simeone har fått fart på spelarna i Atletico Madrid. Det märks att det är en helt annan energi i truppen, då spelarna jobbar för varandra. Då är de också svåra att bryta ner - vilket har märkts bland resultaten. Med bara två insläppta mål på de fem senaste omgångar, varav ett av dessa mot tabellettan FC Barcelona, är defensiven minst sagt stabil. Atletico Madrid har två raka segrar i ryggen, mot Valladolid och Osasuna, utan något insläppt mål.

Ett liknande resultat kan det mycket väl bli igen mot formlösa Getafe. I år har det blivit fyra raka nederlag mot Sevilla, Espanyol, Barca och Real Betis. Unden den tiden har Getafe nätat två gånger. Dock är de mållösa i de två senaste omgångar. Tränaren Quique Sanchez Flores kommer att ha en tuff uppgift med att hålla laget kvar - även om det ännu inte är någon panik då det bara är tre poäng upp till säker mark. Laget skapar alldeles för få farligheter.

När lagen möttes tidigare under säsongen vann Atletico Madrid bortamötet med 3 - 0. Inget talar för en annorlunda matchbild denna gång heller. Jag tar en supertydlig ställning och lägger ett spel på att Atletico Madrid tar alla tre poäng mot Getafe och att detta sker utan något insläppt mål bakåt.

Speltips Atletico Madrid - Getafe:
Atletico Madrid vinner och håller nollan. Odds 1.83 hos Lucky Sports .

---
Preliminär startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Nahuel Molina, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Pablo Barrios, Koke, Rodrigo De Paul, Thomas Lemar, Angel Correa & Antoine Griezmann.

Preliminär startelva - Getafe:
David Soria, Damian Suarez, Djene Dakonam, Domingos Duarte, Omar Alderete, Juan Iglesias, Carles Alena, Luis Milla, Angel Algobia, Borja Mayoral & Enes Ünal.
---

This is the stats tab
This is the post tip