Stormakten Atletico Madrid kommer att vilja hitta tillbaka till segerspåret när Getafe gästar dem på Wanda Metropolitano, i den spanska La Liga. Dock kommer det inte att bli enkelt, då Atleti har en mindre bra insats bakom sig medan Getafe fortsätter att imponera i ligaspelet. Något som leder mig till ett speltips där vi får ett tufft möte.

I Champions League har Atletico Madrid gjort det lysande och vunnit sin grupp, utan något nederlag. Däremot har de senaste omgångar i ligaspelet inte varit lika imponerande. En anledning är den svaga bortaformen. Hemmaspelet har dock varit bra med åtta segrar på lika många försök. I helgen blev det förlust på San Mames mot Athletic Bilbao, där Diego Simeone och hans gäng skapade ytterst lite.

Tränaren Jose Bordalas gör återigen succé i Getafe, som har fyra segrar på de fem senaste matcher, i alla tävlingar. Genom att besegra både Valencia och Sevilla nyligen har laget klättrat upp på en åttonde plats i tabellen. Att inte släppa in något mål i dessa två matcher vittnar om ett starkt försvar. Borja Mayoral gör en lysande säsong med 10 fullträffar. Endast Jude Bellingham i Real Madrid har nätet fler gånger.

Ny svår kamp?

När lagen möttes förra säsongen slutade mötet 1 - 1. Getafe är en tuff nöt att knäcka och har en extra växel när de ställs mot de största lagen i Spanien. Med tanke på dagsformen har Getafe mer än det som krävs för att bjuda upp på fajt. Därmed blir det ett spel på att Getafe täcker handikapp linan på +1,5 mål. Då kan de förlora matchen med ett mål i skillnad. Spelet sitter ändå.

Speltips Atletico Madrid - Getafe:
2 asian +1,5 (samma som Getafe +1,5 mål). Odds 1.73 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip