Returmötet i Copa del Rey på Wanda Metropolitano där Atletico Madrid ska möta Girona. Det första mötet slutade 1 - 1 i Girona och detta möte lutar starkt mot ett klassisikt Atletico Madrid 1 - 0 resultat på långa vägar. Marknaden är redan nu på väg ner på under 2,5 mål alternativet så det är lika bra att hugga direkt, då Atletico Madrid bara vill vinna matchen och fokusera vidare på ligaspelet. Något målkalas ska vi inte bjudas på i detta möte.

Atletico Madrid har haft det svårt mot Girona på sistone. Det är inte bara det förra cupmötet som slutade 1 - 1, utan även de två andra möten dessförinnan. Se här:

Copa del Rey: 9/1, 2019
Girona 1 - 1 Atletico Madrid

La Liga: 2/12, 2018
Girona 1 - 1 Atletico Madrid

La Liga: 20/1, 2018
Atletico Madrid 1 - 1 Girona

Tre dagar efter denna match ska Atletico Madrid möta jumbon Huesca borta. För Atletico Madrids del gäller det att haka på i toppen av tabellen, där Atletico Madrid är tvåa i skrivandets stund, fem poäng bakom Barcelona. Så i denna match gäller det att bara ta sig vidare utan komplikationer. Atletico Madrid har allt i sina egna händer. Precis som i den senaste 1 - 0 vinsten hemma mot Levante i ligan senast så kommer Atletico Madrid att rivstarta och aldrig sluta pressa motståndarna på deras planhalva - vilket brukar resultera i vassa omställningar och kontringar som Atletico Madrid gör mål på.

Efter en, oftast tidigt, ledning så är det försvarsspel som gäller. Atletico Madrid är aldrig ute efter att vinna en match med 3 - 0, eller 4 - 1, utan får de med sig en ledning så håller de i den och förvaltar den, kanske bättre än något annat lag därute.

Girona har också ligaspelet att tänka på, eftersom de faktiskt är med och slåss om en spelplats i Europa (League). Jag räknar med att Girona återigen kör med ett blandat lag, som senast. Därmed är de inte lika farliga framåt och skulle de, mot förmodan, få med sig ett mål framåt så kommer de att spela på resultat ändå.

Nej, hur jag än vrider och vänder på denna match så ska den inte innehålla många mål. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 1,90 på att matchen slutar under 2,5 mål och lägger ett spel på utfallet hos Scandibet , Bwin eller SpeedyBet .

---
Preliminär startelva Atletico Madrid: Antonio Adan, Francisco Montero, Diego Godin, Jose Gimenez, Santiago Arias, Thomas Lemar, Saul Niguez, Rodri, Koke, Antoine Griezmann & Nikola Kalinic.

Preliminär startelva Girona: Gorka Iraizoz Moreno, Bernardo, Pedro Alcala, Marc Muniesa, Jonas Ramalho, Douglas Soares, Aleix Garcia, Valery Fernandez, Seung-Ho Paik, Anthony Lozano & Seydou Doumbia.
---

This is the stats tab
This is the post tip