Champions League är framme vid kvartsfinalerna och vi får antingen Atletico Madrid eller Leicester i en semifinal. Första matchen spelas i Spanien och jag tror mig ha hittat ett fint spel i matchen.

Leicester under 3,5 hörnor spelas.

Atletico Madrid har fin form och inte förlorat på dom åtta senaste matcherna. Kommer närmast från 1-1 mot rivalerna Real Madrid efter att ha kvitterat i slutet. Att Atletico kommer föra spelet känns som ganska väntat. När man spelat hemma i Champions League så har statistiken sett ut enligt följande:

0-0 Leverkusen (7-4 i hörnor) Leverkusen med mest bollinnehav men det kan förklaras med att Atletico hade 4-2 och kunde spela på resultat.
2-0 PSV (9-2 i hörnor)
2-1 Rostov (11-1 i hörnor)

Leicester kommer till den här matchen från en förlust med 4-2 mot formstarka Everton. Shakespeare har fått iordning på laget och hade fem raka vinster innan helgen. Men här handlar det inte om att gå fram och vinna, utan att ge sig ett så bra läge inför returen i England som möjligt.

Man slog ut Sevilla i åttondelsfinalen och det var tack vare att defensiven fungerade samt att Sevilla var ineffektiva. Första matchen då, var precis som nu, i Spanien och ser vi statistiken från den var det klar dominans från Sevilla.
Bollinnehav 72,5-27,5
Skott på mål 7-2
Hörnor 8-1

Returmötet såg likt ut den första och ungefär samma bollinnehav till Sevilla och hörnor slutade då 10-2 till spanjorerna.

Vi kommer få en match där Atletico äger mycket boll och skapar chanser. Leicester kommer med all säkerhet backa hem och försöka göra det så svårt som möjligt för Atletico att skapa chanser. Även om Atletico skulle göra 1-0 så tror jag inte matchbilden förändras så mycket just för att det är bara första matchen av två.

Leicester har inte skapat många hörnor när man varit ute i Europa den här säsongen och nu väntar den svåraste matchen än så länge när man åker till Madrid för att få med sig ett okej resultat.

Jag spelar Lecester U3.5 hörnor @1.64 hos Unibet 4/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip