Äntligen dags för Champions League. Vi har en spännande vår att se framemot då CL alltid bjuder på underhållning och dramatik.

Atletico Madrid är först ut mot Liverpool i åttondelsfinalerna.
Ett hemmalag som inte har gått som förväntat i ligan. Endast 10 segrar på 24 ligamatcher för den spanske klubben. De fick 2-2 från Valencia i fredags i ligan. Vi kan förvänta oss ett hemmalag som har stor respekt för Liverpool och som kommer backa hem och låta engelsmännen få styra trots att matchen spelas i Spanien.

Liverpool fortsätter att vinna. Det var ingen kanonmatch av Liverpool i helgen mot Norwich men Mané sköt 1-0 till gästerna och det räckte för att ta tre poäng. De har redan avgjort ligan så kan fokusera på CL och lägga mest krut där, även om vi vet att Klopp spelar allt som oftast det bästa laget oavsett vilken match.

Atletico kommer vara defensivt inriktade men de kommer gå in hårt för att visa att det minsann inte ska bli så lätt för Liverpool att ta sig vidare till kvartsfinal. De fick 18 frisparkar emot sig i fredags mot Valencia. Till dagens match är det den polska domaren Marciniak som dömer. En domare som gärna visar vem som bestämmer på planen.

Jag spelar Liverpool över 13,5 frisparkar @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip