Atletico Madrid har hittat formen. Bakom sig har de två raka segrar i den spanska La Liga, inför hemmamötet mot Mallorca. Med en match mindre spelad än ärkerivalen Real Madrid ligger Atletico Madrid på en andra plats i tabellen. Det är hela sju poäng upp till toppen. Så det gäller att fortsätta vinna om de ska klara av att försvara ligatiteln. Det ska de klara av mot en nykomling.

På Wanda Metropolitano är Atletico Madrid obesegrat denna säsong. De har varit svåra att bryta ner, med bara fyra insläppta mål på sju hemmamöten. I ligaspelet har det blivit åtta segrar, fem kryss och endast en förlust hittills. Bakom sig har de segrar över Osasuna där Felipe avgjorde strax innan fulltid. Mindre dramatiskt blev det senast mot Cadiz, där hela fyra olika målskyttar hamnade i protokollet - Thomas Lemar, Antoine Griezmann, Angel Correa och Matheus Cunha. Luis Suarez har nätat 7 ligamål.

I Mallorca är det ingen spelare som har nätat fler än tre gånger i ligaspelet. Det senaste målet kom i förlusten mot nykomlingen Rayo Vallecano, som slutade 1 - 3. Därefter blev det mållöst mot bottenlaget Getafe. Lättare blir det inte heller mot Atletico Madrid, som har ett av världens bästa försvar. Mallorca har ändå gjort ett okej resultat som nykomling, där de ligger på en fjortonde plats - med fyra poäng ner till bottenstriden. Dock väger de på tok för lätt för att utmana mästarna om poäng.

I Atletico Madrid är Joao Felix tillbaka från skada. Det är endast Kieran Trippier i sjukstugan. Hos gästerna är Antonio Raillo, Salva Sevilla och Matthew Hoppe fortsatt skadade. En glad nyhet är att Takefusa Kubo är tillbaks. Dock ingen avgörande faktor.

Jag spänner bågen lite extra och spelar på att Atletico Madrid vinner med fler än ett mål i marginal, till över dubbla pengar i odds.

Speltips Atletico Madrid - Mallorca:
1 asian -1,5 (samma som Atletico Madrid -1,5 mål) - odds 2.10 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Stefan Savic, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Thomas Lemar, Koke Resurreccion, Rodrigo De Paul, Yannick Carrasco, Luis Suarez & Antoine Griezmann.

Preliminär startelva - Mallorca:
Manolo Reina, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Franco Russo, Jaume Costa, Inigo Ruiz de Galarreta, Iddrisu Baba, Takefusa Kubo, Lee Kang-in, Dani Rodriguez & Angel Rodriguez.
---

This is the stats tab
This is the post tip