Atletico Madrid kommer att avancera från gruppspelet i Champions League om de tar minst en poäng mot Monaco som kommer på besök till Wanda Metropolitano. Vinnaroddset på Atletico Madrid ligger runt 1,20 och självklart ska de vara stora favoriter till en seger. Däremot, även om Atletico Madrid var bara några minuter ifrån seger senast hemma mot Barcelona, så såg det tråkigt ut och Atletico Madrid var allt annat än kreativa. Att det ska bli något målkalas i detta möte är inte sannolikt alls.

Direkt efter 1-1 matchen hemma mot Barcelona blev Sergio Busquets intervjuad kring matchen. I mitt tycke gjorde han en klockren matchanalys, som sedan Koke i Atletico Madrid, när det blev hans tur att bli intervjuad direkt efter, bara log åt och inte ens försvarade. För vad skulle Koke kontra med? Busquets hade helt rätt när han sade att Barcelona kom dit för att vinna, men Atletico Madrid ville inte ens spela fotboll. Atletico Madrid stod bara rätt i sina positioner, ja, med hela elva spelare och bara väntade på omställningar och kontringar. När Atletico Madrid ägde bollen och startade sina anfall så hände i princip ingenting.

Med det vill jag påminna att Atletico Madrid, fortfarande, inte är något bollförande och anfallande lag utan ett lag som inte alls har något emot att försvara sig väl och utnyttja motståndarnas misstag för att ställa om, kontra och försöka göra mål. Att just försvara sig är de världsmästare på. Oddsen på att Monaco ska göra något mål alls är låga, med all rätt, med tanke på hur jobbigt Barcelona hade det och vad som krävdes för att Atletico Madrid skulle släppa in ett mål. Så jag är övertygad om att det blir svårt för Monaco, som inte direkt har spottat in mål sedan Thierry Henry tog över i slutet av oktober månad, att näta.

Att Atletico Madrid ska göra mål är det låga odds på. Dock ser jag inte varför de kommer att göra massvis av mål, speciellt när det räcker med en pinne i matchen egentligen. På söndag väntar en tuff match borta mot Girona, så Atletico Madrid vill bara få detta överstökat - utan att ta några större risker. Monaco spelade bra i sin senaste 1-0 vinst borta mot Caen, så de ska inte bli överkörda här. Det verkar som att Thierry Henry börjar få ordning på försvaret också, så Monaco ska kunna stå på sig.

Det första mötet i Monaco slutade med en Atletico Madrid vinst med 2-1, men här blir det svårare för Monaco att göra något mål alls, samt att situationen är annorlunda då Atletico Madrid bara vill vinna matchen och satsa vidare på ligan. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 1.78 på att matchen slutar under 3 mål - vilket innebär, vinst vid ett och två mål, pengarna tillbaka vid tre mål och förlust vid fyra mål och fler. Att det ska bli fyra mål i matchen är helt osannolikt, i mitt tycke.

Därmed lägger jag ett spel på under 3 mål i matchen och oddset 1.78 hittas hos Bethard , OHMbet eller Goliath .

---
Bekräftad startelva Atletico Madrid: Jan Oblak, Filipe Luis, Santiago Arias, Stefan Savic, Lucas Hernandez, Koke, Thomas, Thomas Lemar, Angel Correa, Rodri & Antoine Griezmann.

Bekräftad startelva Monaco: Diego Benaglio, Nacer Chadli, Benoit Badiashile, Jemerson, Andrea Raggi, Giulian Biancone, Aleksandr Golovin, Youri Tielemans, Han-Noah Massengo, Moussa Sylla & Samuel Grandsir.
---

This is the stats tab
This is the post tip