De regerande La Liga mästarna Atletico Madrid har en tämligen enkel uppgift framför sig när Osasuna gästar dem på Wanda Metropolitano i ligaspelet. Det är ett nytt Atletico Madrid lag som vi har fått se denna säsong, som står för en offensiv och underhållande fotboll - med en massa mål. Så otippat! Osasuna har gjort en fin inledning men drabbats av en extrem måltorka. Det har inte nätat på de tre senaste ligamatcher. Lättare blir det inte heller att näta mot ett av världens mest stabila försvar.

I och med att stormakterna FC Barcelona och Real Madrid ändå känns sårbara har Atletico Madrid någorlunda chanser att försvara titeln. Alexander Isak och hans Real Sociedad ligger i toppen, med fem poäng mer än Atletico Madrid. Dock är detta ett lag i förändring, i och med att tränaren Diego Simeone har lämnat sitt trygga 4-4-2 system till ett mer 3-4-3 upplägg. Mer vågat system. Detta har lett till att det har blivit minst två mål i de fem senaste ligamatcher, samt tre mål framåt mot Betis och Valencia.

Luis Suarez har fortsatt visa fin form och är uppe i 7 mål. Totalt har det blivit 21 mål framåt för Atletico Madrid. Gästerna Osasuna har ingen utpräglad målskytt, vilket de har saknat i de tre senaste omgångar. Ändå får Osasunas start på La Liga säsongen ses som lyckad, då laget ligger på en sjunde plats i tabellen - med 19 poäng. Bakom sig har de två raka 0 - 2 förluster mot Sevilla och Real Sociedad - som inte på något sätt har varit lätta matcher. Osasuna har gjort det bra men väger lite för lätt mot topplagen.

Då Osasuna är uddlösa blir det oerhört svårt att åka hem med några poäng som helst i behåll. En förlust väntar. Därmed spelar jag på att Atletico Madrid vinner med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de vinner med just ett mål. Spelet blir alltså Atletico Madrid asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller en Osasuna seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Atletico Madrid (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Atletico Madrid - Osasuna:
1 asian -1. Odds 1.75 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Sime Vrsaljko, Felipe Monteiro, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Thomas Lemar, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann & Angel Correa.

Bekräftad startelva - Osasuna:
Sergio Herrera, Nacho Vidal, Unai Garcia, David Garcia, Juan Cruz, Manuel Sanchez, Lucas Torro, Jon Moncayola, Darko Brasanac, Ezequiel Avila & Kike Garcia.
---

This is the stats tab
This is the post tip